Понеделник, 13 Май 2024, 03:35

Марин Димитров спечели втория турнир по билярд

20 Април 2015, 10:49
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2212 2


На 18 април се проведе вторият любителски турнир по билярд „8-ма топка” в клуб „Era” Ботевград. И този път участие в надпреварата взеха 20 души, а 8 от тях бяха под 18-годишна възраст. Припомняме, че няма възрастова рамка за участниците.
Турнирът продължи през целия съботен ден, а съперниците бяха определени в предварителен жребий. Достойно се представи Цветослав Николов, който беше само с една загуба и трябваше да изиграе две срещи на полуфинал, за да се реши дали ще достигне до финалната фаза. Малко късмет, обаче, не му достигна и той бе отстранен от единия от съперниците си.
 
Наградният фонд в любителското състезание се осигурява от организатора Васил Коцев. Във финалната среща един срещу друг се изправиха Марин Димитров и Ценко Наков. След оспорвана игра, победител  в надпреварата стана Марин Димитров. Той бе първенец и в първия организиран турнир, а този път спечели с резултат 7:5. Марин получи голямата награда от 100лв, 50% отстъпка от цената на билярд и снукър за един месец в клуб „Era”, както и специално изработена статуетка. Ценко Наков остана на второ място, като получи парична награда от 50лв и 50% отстъпка от цената на билярд и снукър за един месец. Цветослав Николов се представи отлично, но се задоволи с третото място в състезанието. Той получи парична награда на стойност 20лв.
 
Клуб „Era” обявява, че турнирът по билярд ще се провежда всеки месец. Записванията стават на място (бившата дискотека Ти-Ви).

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete