Петък, 29 Март 2024, 16:55

Масов бой в Елин Пелин заради момиче, тежко ранен в болница

10 Януари 2022, 12:41
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1616 0


"Млад мъж на 22 години е в болница в тежко състояние", за това съобщава НТВ. Причината за инцидента е момиче, разказват близки на пострадалия. Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият – 22-годишният Кристиян се среща със свой връстник - Петър. Между двамата отдавна има напрежение, в центъра на което е момиче.

Кристиян и Петър започват да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до бой. В същото време приятели на Петър се опитват да му помогнат и също скачат на бой на Кристиян. Той е хоспитализиран с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма.


“Брат ми е жестоко пребит от няколко младежи. Първо са били 5- 6….. после още двама. Намесил се е очевидец, който разказва, че брат ми е бил по корем на земята... и те са продължили да го бият”, разказва Десислава Ангелова, сестра на пострадалия младеж.

В района има камери, чийто записи вече са иззети от разследващите. Още в петък двама от участниците в боя са задържани още в петък за срок от 24 часа. От Прокуратурата съобщиха за NOVA, че към този момент повдигнати обвинения няма, но има образувано досъдебно производство.


Източник: nova.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete