Сряда, 24 Април 2024, 03:03

Мъж от с. Литаково е обвинен в хулиганство, след като удрял с брадви по електрическо табло

9 Август 2022, 12:49
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2018 5


След приключване на действията по разследване, проведено от служители на РУ-Ботевград, жител на с. Литаково е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 325, ал.1 от НК.

59-годишният удрял с две брадви по капака на електрическо табло в селото, размахвал сечивата и към служители на електродружеството, отправял към тях ругатни, заплахи и закани.

На обвиняемия е наложена мярка за неотклонение „подписка“ и делото е изпратено по компетентност в прокуратурата.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (2) (4)
    1. добавен от: Анонимен 9 Август, 14:08

    Браво. Тези от ЧЕЗ това заслужават.

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 9 Август, 19:23

    Tva e Andrei4o gorskia

  • Отговори (2) (1)
    3. добавен от: Веселин 9 Август, 19:45

    Е Заради Такива Прости Мангали сме на това положение !!! Нормалният здравомислещ човек се труди честно ходи на работа гони час преглътна несгодите вбработата

  • Отговори (0) (1)
    4. добавен от: Веселин 9 Август, 19:47

    Е Заради Такива Прости Мангали сме на това положение !!! Нормалният здравомислещ човек се труди честно ходи на работа гони час преглътна несгодите в работата само и само да си осигури нормален що годе живот на семейството си а тоя манго мързелив и гнусен бие по таблото да бие по главата си проста !!!!

  • Отговори (1) (1)
    5. добавен от: Иван Петров ВАСИЛЕВ 10 Август, 18:55

    Неси на това дереже от мангалите а от тъпите ви мозаци, кой в тази държава ви ограбва ваши свински боклуци в парламента мангалите ли са виновни бе боклук. Докато така мислиш цял живот ще робуваш но не на циганите а на вашите управляващи свине те са виновни, кое е честно твоя труд ли я си помисли да не би ти да не си грешил. Докато така мислиш цял живот ще работиш и и ще плащаш сметки на чес защо не погледнеш колко ток си похарчи а колко пари плащаш вместо да защитиш тези хора дето се опитват нещо да направят вие като роби сте новели глави и мълчите ходиш да работиш що годе защо що годе бе българино я помисли дали си българин 500 години турците са оплождали и младо и старо и ти си българин не ти си от турско семе уруд си а циганина поне е чист и да го мразиш циганина е по добър във всичко от урудливите не само и българи. Българина никога не е бил кротък а воиствен човек и винаги не се е примирява със съдбата си а днес се мислите за българи боже боже помогни на малоумниците в тази държава, знаешли накрая ще станеш пияница както много такива в Ботевград жената ще те остави защото одавна вече не сте мъже вие не работите жените си а те се работят със този и онзи а ти ще работиш що годе защото за целият си труд ще взимаш 300-400 пенсия и няма да са ти виновни циганите. Погледни всички ваши жени българки се жената за цигани защо бе господине защото сте слаби в кръста. Вместо всички да се вдигнем против чес вие плюете по тези дето се опитват да направят нещо по въпроса. Не разбрали че пак ще увеличават тока знаешли че няма да можеш само сметките си да плащаш ще плащаш промишлена вода от бебреш за питеина не знам колко е кобика но знам че софиянци плащат 5.80 за кубика докато така мислите вечно роби ще бъдете а робски народ човек докато си е наред главата и се примирява с робството това не е човек а уруд.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete