Петък, 3 Май 2024, 06:33

Мъж застреля жена си и себе си в кървава разпра в Ловешко

12 Август 2013, 10:07
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1194 0


Съпрузи са открити мъртви с огнестрелни рани в ловешко село, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Ловеч. В 19.30 часа в Районно управление „Полиция”-Тетевен е получено съобщение от 27-годишния М. М. от село Галата, Ловешка област, за това, че майка му - А. М. 43-годишна от с. Галата, Ловешка област не отговаря на мобилния си телефон.
По този повод е посетил дома на родителите си, намерил е входната врата на къщата в заключено състояние, след като е погледнал през прозореца е видял трупа на баща си А. М. 48-годишен от с. Галата, Ловешка област и в страни от него на пода пушка. 
 
На място е извършен оглед на местопроизшествие, при който се установи следното: входната врата на къщата се намери в заключено състояние, в стая на втория етаж на къщата беше намерен трупът на А. М. - съпруга на А. М., с огнестрелна рана в дясната част на гърдите. 
 
В съседна стая на същия етаж е намерен и трупът на А. М. (съпруг), също с огнестрелна рана в областта на гърдите. На пода непосредствено до трупа на А. М. (съпруг) е намерено законно притежавана от него ловна пушка надцевка, кал. 12 както и три броя гилзи калибър 12 на пода и една в пушката. 
 
От проведените беседи и със сина е установено, че в събота цял след обяд двамата са били в конфликт, като са се карали на двора и впоследствие вътре в къщата. По данни на съседите, скандалът е приключил около 23.00 часа, като малко преди това са се чули изстрели. Двата трупа са транспортирани в МБАЛ-Ловеч за аутопсия. Работата по случая продължава. В РУП-Тетевен е образувано досъдебно производство.


Източник: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete