Четвъртък, 19 Септември 2024, 19:23

Мелина и Павел Крумови избухват с втори албум на групата си Grimaze

17 Септември, 22:48
(0) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 435 0


Grimaze издадоха новия си албум “The Heart of a Collapsing Star". Главни действащи лица в групата са Мелина и Павел Крумови от Костинброд, които в последните години развиват сериозна музикална кариера с бандата си, с работа по различни музикални проекти, както и в RockSchool. Интервюто, което дадоха специално за Balkanec.bg преди повече от две години може да видите тук.

Вторият албум на Grimaze идва шест години след дебюта на българската метъл банда - “Planet Grimaze” от 2018 и според групата "демонстрира един зрял и безкомпромисен стил, надграждащ посоката на дебюта".

Албумът е записан едновременно в България и Швеция, като вокалите, китарите и басът са записани в Urban House Studio в София, а барабаните в SDFX Studio в Стокхолм от Яне Ялома (Dark Funeral, Evocation, Despite).

Парчетата са смесени от Даниел Бегрстранд (Meshuggah, In Flames, Dimmu Borgir, Behemoth) и мастериран от Лорънс Маккрори.

“The Heart of a Collapsing Star" рефлектира върху връзката между микрокосмоса и макрокосмоса. Свирепи природни феномени са одухотворени с крайни човешки емоции, за да се изобрази интензитета, през който човек преминава по трудната пътека към опознаването на духа.

"За нас албумът е концептуален. Всички песни са част от една и съща история!” - подчертават музикантите от GRIMAZE.

Очаква се скоро “The Heart of a Collapsing Star" да излезе и на CD и на грамофонна плоча, а междувременно вече е във всички streaming платформи.

След сериозното представяне, може да чуете и новия албум на Grimaze.




Източник: http://www.radiotangra.com/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (73)
70% Complete
Не (249)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (112)
70% Complete