Сряда, 22 Май 2024, 03:08

Международен фестивал на татусите в Бургас

22 Август 2013, 17:07
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1227 0


Международен фестивал на татусите Tattoo Convention Burgas събира родни и чужди професионалисти  в морския град на 31 август и 1 септември. Наред с татуировките фестът ще покаже атрактивни ревюта на ретро костюми и нестандартни народни носии.

Несъвместимите на пръв поглед ретро, фолклор и тату, ще бъдат поднесени на публиката в перфектно съчетание. Манекените с народните носии ще дефилират под звуците на гайда и тъпан, а ретро-облеклата и народните носии ще допринесат за фестивалната атмосфера.

Татуистите, участници във феста, които ще покажат своите умения, въображение и талант, са както от града и страната, така и професионалисти от цяла Европа. Международното участие включва имена от Румъния, Македония, Великобритания и Русия.

Освен демонстрации, в програмата на феста е включена и конкурсна част, която ще отличи най-добрите татуировки, разпределени в отделни сегменти - за черно-бяла, цветна, малка, голяма, най-атрактивна и най-добра за деня  - татуировка.

Наред с всички изненади е и мото-паркът, където публиката ще стане свидетел на невероятно „Bike show", на което едни от най-впечатляващите мотори ще нажежат до максимум тату-атмосферата.

Всички събития във феста ще бъдат подправени от музикалния съпровод на банди, които ще дадат допълнителна доза адреналин.



Източник: Агенция КРОСС

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (262)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (143)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (55)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (73)
70% Complete