Събота, 18 Май 2024, 14:29

Миньор Перник победи Чавдар Етрополе с 1:0

23 Ноември 2016, 18:54
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2175 2


Динамичен и много равностоен мач изиграха мъжките отбори на Чавдар /Етрополе/ и Миньор /Перник/ на ст. "Чавдар" в Етрополе. Срещата започна в 14.00ч. и за пореден път събра голям брой привърженици на футбола, които бяха дошли да подкрепят любимия си отбор. През първото полувреме съперниците показаха добра игра, равностойни сили и желание да реализират атаките си. Зрителите имаха възможност да гледат хубави разигравания и бързина у футболистите и изравнени сили. Играчите се бореха за всяка топка без да накъсват играта с нарушения, като доказателство за това е липсата на наказателни картони от страна на главния съдия, който не даде повод за проявата на грубости и пререкания на терена.Първата част завърши без отбелязване на гол.

Втората част започна с домакински натиск, като в 54-тата мин., Виктор Пенчев от около 35 метра отправи чудесен удар, но топката уцели напречната греда на гостите. Малко по-късно крилото на Чавдар - Николай Ботев също бе близо до откриване на резултата ,но и този път топката не влезе в противниковата врата. Единственото попадение в мача падна в 79-тата мин., когато Сидер Томов напредна сам, излъга няколко защитници на домакините и матира вратаря Христо Матев.

Последната среща за есенния дял ня първенството в Югозападната "В" група е тази неделя /27 ноември/ от 14.00ч., когато Чавдар приема тима на "Вихрен" /Сандански/.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 22:41

    DANO DA IZPADNAT TAPITE ETROPOLCI NA TOZI KALPAV STADION

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 23 Ноември, 23:58

    Язък ,изпуснахме тия винкели ,ама ги рaзвинтихме по всички линии ,и гредата ги спаси .Как да не те е яд .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete