Събота, 18 Май 2024, 21:38

Мистерия в Зелин

3 Май 2015, 11:22
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 8422 29


Във вилна зона Зелин от няколко дни се случват неща, обвити в мистерия. Работници на частна фирма извършват изкопни работи, но никой, включително и те самите не знаят за какво ще се използва изкопът. Работниците са от Велико Търново и копаят по улица 41-ва (срещу бившия Пионерски лагер). Каналът прилича на такъв за полагане на тръби, кабели или друга инфраструктура. Те, обаче, твърдят, че нямат представа за какво е. Жителите в района са притеснени, защото изкопните работи се извършват на терен, който е общинска собственост. На въпросната улица имот има и общински служител, който също не е запознат с „ремонта”. Зам. Кметът на града инж. Цанко Цанов твърди, че община Ботевград не е издавала разрешително за извършване на строително-ремонтни дейности по улицата и няма представа кои са тези хора и какво правят там. Съседите са се поинтересували за какво ще се ползва изкопът, но шефът на фирмата (вероятно технически ръководител) е обяснил, че това не е тяхна работа.
Докато загадъчният изкоп продължава да расте, покрай него вече са съборени оградите на два имота.


Източник: balkanec.bg

Коментари (29)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 3 Май, 11:54

    Sled kato obschtinata ne e izdala razrechenie da se praviat izkopni deinosti,spored men tosi poreden absurd triabva vednaga da bade sprian¡..

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 3 Май, 12:09

    Защо не е съобщено, че по време на празници ще се извършват строителни дейности?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Май, 12:16

    Аз съм един от потърпевшите, вчера дойде един джип, явно да оглежда свършената работа. Попитах го дали има разрешение за това копаене и той каза "на мен не ми трябва разрешение" !!!! А днес вече едвам се излиза с колите - целият път е наполовина покрит с пръст и големи камъни. Асвалтът е останал на половина.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 3 Май, 12:19

    е добре де, общината като не зне какво прави фирма от Велико Търново на територията на Ботевград, за какво взимат заплати тези хора?!!
    Другарю Цанов, Вие нали сте зам. кмет на града, след като нямате представа какво правят тези хора там, КОЙ ви дава право да сте на тази длъжност, ние ви плащаме заплатата, гражданите на Ботевград са вашият РАБОТОДАТЕЛ и като не си вършите работа си вървете, заедно с общинската МАФИЯ

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 3 Май, 12:34

    Въпросният терен е свлачищен и изкопа може да доведе до сериозни проблеми за пътя и сградите в близост.Никой не показва разрешение, с кого е съгласувано това, ако не е с общината?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 3 Май, 13:01

    zashto nikoi ne pishe kakvo chudo stana snoshti v Pravets? Dete na 4 godini cpadna ot 4 etaj i e samo s ohluzeni rani -naistina stavat chudesa angel pazitel bdi nad tova detence da e jivo i zdravo

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 3 Май, 13:44

    Тоя измекяр,бащата на детето е за разстрел,да остави детенце на 4 години самичко,За да ходи да си пафка тревичка и да се налива с бира!!Дано господ ги накаже и майката и бащата

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: анонимен 3 Май, 13:51

    Боже! Какво говорите? #7 чуваш ли се? Ти си ужасно лош човек, щом в такъв момент бълваш злоба. Родителите са в шок. И това че бащата е пушил в този момент трева не е истина. Лъжеш за да си оргинален но не си! Само си отврат!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анто 3 Май, 13:54

    #6 поздравление за добрата вест, че е добре детето! #7 ти си первезен тип.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: АНОНИМЕН 3 Май, 13:57

    6 и 8, нали виждате че господ си знае работата и слава богу. А 7 да мълчи защото господ и него гледа

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete