Четвъртък, 2 Май 2024, 02:25

Митко получи ново признание в Англия

18 Ноември 2012, 18:00
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2022 0


Димитър Евтимов продължава възстановяването си след травма, но отиващата си седмица донесе поредно признание на младия български вратар на Нотингам Форест.

Той бе обявен за "Чирак на месец октомври" от Лигата за футболно образование, която проследява развитието на младите състезатели във футболните академии и отборите на Албиона.

Организацията припомня бързия прогрес на бившия състезател на Чавдар (Етрополе), което го изстреля до първия отбор и застана резерва на североирландския национален вратар Лий Камп.

В мотивацията за признанието се пише и за самодисциплината на българина, както и неговото постоянство в училище, където е абсолютен №1.

"Нямах колебание да препоръчам за наградата такъв мотивиран и симпатичен играч като Димитър . Той е наистина с много силна перспектива", коментира Джон Бартън, регионален мениджър на Лигата.

Извън темата, но не съвсем е извън процеса на развитие и адаптация на Димитър Евтимов припомняме, че миналата седмица вратарят взе изпита за шофьори в Нотингам и вече има лиценз (шофьорска книжка), който защити на място, с отлично владеене на езика и нужните познания.

"Чирак на месеца" е признание, което не само, че не бива да се подценява, но то е и звание, което със сигурност ще придаде допълнителна скорост в кариерното развитие на българина.

Източник: Проспорт.бг

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete