Четвъртък, 28 Март 2024, 12:41

Младен Маринов и Дамян Маринов от ГЕРБ-СДС посетиха МБАЛ Ботевград

22 Септември 2022, 19:26
(2) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2018 0


„За пореден път се убедих, че в момента у нас се изпълняват само проекти, за които са били осигурени средства от кабинета на Бойко Борисов и ГЕРБ. И, разбира се, "промяната" не е успяла да прибере тези финансови средства и да ги бастиса през последната година и половина.“

Това заяви водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за 26-ти МИР – Младен Маринов, който заедно с Дамян Маринов – 6-ти в листата и Младен Недков - 14ти в листата, посетиха МБАЛ Ботевград.

Кандидатите за народни представители бяха посрещнати от управителя на Общинската болница в Ботевград - д-р Орлин Цветков, който им показа мащабния основен ремонт на 9-те болнични отделения. За него, правителството на Борисов отпусна на Община Ботевград 3.6 милиона лева с постановление на Министерския съвет.
Изпълнителят на проекта вече е успял да ремонтира няколко отделения, въпреки финансовите затруднения, причинени от галопиращата инфлация и сериозният ръст на цените на строителните материали. Модернизацията на болницата се изпълнява в определените срокове, което е похвално, защото състоянието на старите отделения не е добро.
„Искрено желая на д-р Цветков и на екипа му да заработят колкото е възможно по-скоро в добра и модерна материална база, защото те го заслужават! Заслужават го и пациентите на Ботевград и околностите!“, заяви Младен Маринов.

По-рано днес, Младен Маринов, Дамян Маринов и Весела Вутева – 10-та в листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област, се включиха в празничното шествие и присъстваха на тържественото отбелязване на 114-та годишнина от Обявяването на Независимостта. Кандидатите за народни представители поднесоха венец пред Войнишкия паметник в знак на признателност към българските герои допринесли за обявяването на Независимостта през 1908 г.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!





Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (35)
70% Complete