Неделя, 19 Май 2024, 06:15

Младежки клубове откриха в с.Осиковица и с. Джурово

14 Октомври 2014, 14:16
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2639 11


Днес официално беше открит новия младежки клуб в село Осиковица. Откриването беше съпроводено с водосвет, отслужен от отец Йоан и музикална програма, в която участваха самодейци при читалището в селото и ученици от училището. Лентата бе прерязана от кмета на община Правец Румен Гунински, председателя на ОбС Николай Яхов и кметицата на с. Осиковица Вилма Илиева. 
В селото има много младежи, които досега са се събирали единствено в заведенията. Така младите жители вече ще могат да участват в различни инициативи и да провеждат дискусии за своето бъдеще. Младежкият клуб се намира в сградата на читалището. Помещението е оборудвано с компютри, безплатен интернет и телевизор. Лично от кмета на община Правец Румен Гунински младежкия клуб получи тенис маса. Средствата за изграждането са осигурени от общината, но със своя труд се включват кметството и жителите на селото. Дейно участие вземат и младежите от Осиковица. Това е четвърти младежки клуб, който се открива в Община Правец. Според управляващите администрацията трябва да помага на младите хора от малките населени места, които в повечето случаи са лишени от възможността да общуват с връстниците си на друго място освен в кафетата и ресторантите.
Вчера беше открит младежки клуб и в село Джурово.


Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 14:34

    Браво Кмете, харчи общинските пари на данакоплатците за мангалите, нали те са ти на душата и пак ще те изберат за още 1 мандат поне!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 15:57

    Интегрирането върви с пълни обороти :roll:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 19:05

    Ние в Осиковица също сме данъкоплатци номер едно и ние си правихме помещението. Защо ни обиждаш. Ти ходил ли си у читалището да лепиш плочки за да направиш нещо за децата дето ходат да играят. Или хората по селата не сме хора и децата ни не са деца.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Васил Геновски 14 Октомври, 20:39

    Тъй като съм вярващ християнин мога да кажа, че омразата не води към нищо добро. Похвално е, ако са се трудили и осиковчани, цигани. Но пак интерес на Божията правда, искам да кажете на циганите Георги Минкин, брат му Симеон, Чичето и синът му и на другите престъпници, дето ми окрадоха моторите и кабелите, включително и българите Валери, брат на горският, който краде от гората ми и Кольо Киселето, който тараши празните къщи за коси, оръжия и др., че Господ Иисус Христос гледа делата и мислите им, добре е за тях да се покаят. И да спрат да ходят да секат на българите горите пак по тази причина, като им трябва гора - да си купят гора и да си я секат. За всички, които искат пари чрез престъпления - утре, като Господ Иисус Христос изиска душата ви, за какво ще ви е всичко това ? ...

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 21:00

    А кой купува "откраднатите дърва" на циганите?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 14 Октомври, 21:09

    Въпрос с повишена трудност.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Октомври, 22:06

    Кви младежи пък има в Осиковица, това село трябва да го заличат от картата на Бъ;гария.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 09:33

    Eeeeee Vilma Rusev nqma da pozvoli da se zalichi Osikovica :D

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 15 Октомври, 09:35

    DW *дойче веле, коментарът е излишен..

    http://www.dw.de/държавата-на-лукойл/a-16773809

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Възмутен читател 15 Октомври, 23:21

    Само не разбирам, какво толкова имате против селото? Този клуб, както и клубовете по другите села са нещо много хубаво, което според мен си заслужава са го има по селата. С какво толкова Осиковица е по-различна от Правец, например. Все едно в Правец няма цигани. Каквито и крадци, както ги наричате, да са осиковските цигани, те за разлика от правчанските, не гледат кого да изнасилят или нападнат в късните часове, и не само. Всяко едно населено място си е хубаво само за себе си, независимо дали преобладават цигани, българи или турци.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (249)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete