Вторник, 16 Април 2024, 17:02

Младежки танцов състав „Радост“, Ботевград - със специална награда от Фестивала в гр. Бухово

5 Юни 2023, 18:39
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1911 9


Със специална награда на Международният фолклорен фестивал "Цветна плетеница" в гр. Бухово бе удостоен Младежки танцов състав „Радост“, Ботевград, с ръководител Радослав Цветанов.

Четвъртото издание на Фестивала - трибуна за изява на множество фолклорни изпълнители, се проведе от 2 до 4 юни 2023 г. в Градския парк на гр. Бухово.

Детски танцов състав „Радост“се представи с Ръченица и Шопски танц, Младежкият танцов състав - с шопски танц, а клуб „Хоро“ с Макамлийско хоро и характерното за нашата област - Ботевградско хоро.

Фестивалът бе с конкурсен характер, като участниците се състезаваха в 4 основни направления - инструменталисти, певческо изкуство, танцови състави и клубове за български хора.



Източник: balkanec.bg

Коментари (9)

  • Отговори (5) (10)
    1. добавен от: Анонимен 5 Юни, 21:42

    Браво Ради!Покажи ,че и без помощта на Община Ботевград,дейността си ти върви и децата играят и се трудят заедно с теб и постигат успехи!Това са децата на една Община,която с такива Общински съветнички като Арбова ,Горгачева и Златева,които са срам и позор за Общината искат да ощетяват децата от една макар и малка сума от 6000лева за носии.Да си гласуват високи заплати за нищо работа ,тия същите драпаха,а за децата на Общината не са съгласниКрайно време е да се предлагат за Общински съветници млади хора от всяко едно село,които наистина да се борят за селата и жителите в тях.Толкова време се нагледахме на едни и същи муцуни,които само за престиж и лични облаги са в този Общински съвет! Успех Ради за напред!

    • (14) (4)
      1. добавен от: Анонимен 5 Юни, 22:32

      Не жали го Ради, всеки месец смъква яко такси от децата.

  • Отговори (3) (11)
    2. добавен от: Анонимен 6 Юни, 05:27

    На каквото и да си запишеш детето, такси се плащат. Ради не взима много. Извънкласните дейности в детските градини са повече. Не е там въпросът. А в отношението на "видни" общественици към ръководител на танцов състав и децата, които представят общината.

    • (13) (1)
      1. добавен от: Анонимен 6 Юни, 06:35

      Точно там е въпросът. Печели яко и на много места, тренира малко и не представлява общината, а себе си. Накъдето и да се обърнеш, бате ти Ради - Ботевград, Ябланица, Добревци и т.н.

    • (8) (1)
      2. добавен от: Анонимен 6 Юни, 08:33

      2, не взимал много. А за помещение плаща ли? А сметки за това помещение? Че някои плащат.

    • (0) (6)
      3. добавен от: Анонимен 7 Юни, 08:22

      И как пък се оказахте толкова информирани, плаща ли бате ради или не плаща за помещения, за ток и т.н. И колко "много" повече от останалите взима.....

  • Отговори (12) (2)
    3. добавен от: Анонимен 6 Юни, 07:04

    Когато си на щат или хонорар към читалище, може да претендираш за пари за носии, когато не си, ти си отговаряш за своето представяне.

  • Отговори (2) (5)
    4. добавен от: Анонимен 6 Юни, 22:58

    А докторките не печелят ли яко,и общински съветнички са и облаги яко,та за 6000лева напрвиха проблем.Нали са обществени личности,би трябвало да работят в името на децата и а бъдешето на Общината.Ех,не наядоха се,не нагаждаха се тези стари комунистически лисици!Те не обичат да дават,ама да вземат им харесва!

    • (6) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Юни, 10:15

      Като се разболееш, търсиш доктор да те лекува, а не хореограф да ти играе хоро. Светлинни години ги разделят.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete