Петък, 17 Май 2024, 06:37

Може би малко хора знаят, но кметският стол е "зелен"

18 Март 2013, 23:03
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2402 1


Започвам от този момент, тъй като в деня ми на поста изключително често ми задаваха въпроса "Горещ ли е кметският стол?". Ами, удобен е, да, и същевременно много отговорен. Преди да се запозная с работата на г-н Георгиев и аз като повечето хора смятах, че тя е по-скоро представителска и най-вече управническа. И наистина тя се състои в разпределяне на задачи, но кметът освен лидер е и загрижен човек, който стои близо до хората от града. В специалното си отделено за гражданите време, той приема всеки един от тях с личните му проблеми и се опитва да даде разрешение за всеки казус.
  Денят ми като глава на Общината започна с оперативка в кметския кабинет. Заместник кметът, г-жа Росица Христова, запозна мен и заместниците ми / Константин Попов и Генади Цветанов/ с основната работа, ежедневието и хората, които работят в Общината. Колективът е много сплотен и ефективен, в което мога да ви уверя. За своя шеф казват предимно колко вежлив и човечен е. Личи си, че освен като управител, го виждат и като приятел, което ми направи изключително добро впечатление.
 Прехвърлихме се в кабинета на г-жа Венета Гергова, другия заместник кмет. С нея обсъждахме проектите, по които работи Общината. Като цяло останах възхитена от личността и, тъй като е изключително начетена, образована и с богати познания в областта си. Също така беше много заинтересована и от нашето мнение от страна на граждани и млади хора, относно случващото се в града, относно нещата, които бихме искали да се случват занапред. По-късно бяхме запознати с Общинския план за младежта, който предстои да бъде одобрен, подложихме го на дискусия и останахме доволни от вида му. Денят приключи с обиколка на сградата и запознаване с останалите работещи там.
 Кметският стол е зелен. Цвят, който до някъде отразява атмосферата в Общината - позитивна, благоприятна и като цяло просперитивна. Общата ми оценка, така да се каже, за това, което видях и научих е отличен. Град Етрополе се управлява от много отдадени, образовани и честни хора и неговите граждани са в сигурни ръце.

Източник: Радина Иванова-XI kлас

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Джони 19 Март, 12:53

    А всички знаят че кмета ни е кух

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete