Петък, 17 Май 2024, 16:19

На 24 юни ГЕРБ в Ботевград номинира кандидат за кмет и нов председател

10 Юни 2015, 15:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3720 21


Триста редови членове на ГЕРБ в община Ботевград очакват ръководството на партията да определи новия председател на местно ниво. Това ще стане след като на 24 юни ще бъде проведено събрание в Ботевград, когато общинската организация на партията ще излъчи номинации и за кандидат-кмет. След това Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ ще одобрява кандидатурите. Припомняме, че на 15 май 11 души от общинското ръководство на партията депозираха оставките си. Същият ден Изпълнителната комисия е уважила молбата им. Към настоящия момент обаче нито един от членовете на структурата в общината не е подал молба за прекратяване на членството си, съобщи Моника Димова - административен секретар на ПП ГЕРБ – София област и експерт „Връзки с обществеността“. Тя обясни, че в момента се водят разговори с евентуален кандидат за председателското място и се провеждат обсъждания. На предстоящите местни избори ПП ГЕРБ ще участва самостоятелно и ще издигне свой кандидат за кмет в Ботевград, увери Димова. Тя заяви, че евентуалната кандидатура на кмета Георгиев от друга партия, не буди притеснения за ГЕРБ относно развоя на предизборната битка, в предвид на обстоятелството, че той би могъл да се ползва с широк кръг подкрепа от гласоподаватели. За никого не е тайна, че през трите си мандата Георгиев натрупа политически дивиденти сред определени целеви групи – пенсионери, млади семейства и други, към които той имаше целенасочена социална политика. От политическата партия смятат, че ходът на Георгиев с напускането на партията беше донякъде очакван, защото от ръководството на ГЕРБ бяха категорични, че формацията няма да го издигне отново за кандидат на предстоящите избори, след поредица скандали около името му.  По-рано от ПП ГЕРБ заявиха, че решението на ИК за прекратяване на членството на кмета на Ботевград в партията е поредното доказателство, че няма да позволят съмненията около работата или личното благосъстояние на когото и да било, да оставят отпечатък върху принципите на партията, както и на членовете, и симпатизантите.  

Източник: В-к "Балканец"

Коментари (21)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 10 Юни, 15:29

    Браво, ГЕРБ! Истински ще ви ръкопляскам обаче чак тогава, когато вкарате Георги Георгиев в затвора!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Юни, 15:54

    Че то не останаха от ГЕРБ в Ботевград само ПР-ката май ..... Валето....

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Юни, 16:26

    Е то е ясно кой ще номинират - Гого!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 10 Юни, 16:46

    Иде нов лапач, гоша никога не ще иде в затвора Новия има пресен апетит и историята се повтаря, а за да не се повтаря ние не сме дорасли, ние сме овце за съжаление

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Лъки 10 Юни, 20:15

    При 300 членове почти всички от фирмите Сириус т.е Данчето, хората на Мазния, Шопа, Цеки о Общината е ясно как ще протече гласуването. Капан за наивници.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 10 Юни, 20:45

    Марсел да си върне това което му беше отнето от самозванеца.Тои е бъдещето.Ботевград ще те подкрепи.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 10 Юни, 21:11

    Какъв Марсел бре хора наивни, когато беше ГЕРБ,тоя същия Марцо едвам вкара него си в общинския съвет, та сега ще направи бум. Смешници. Прозрете истината. В Ботевград никога в никоя партия не е избиран председател или там, както му казват координатор.
    Дано ПОСТАВЯТ читав и поне малко грамотен човек.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: боби 10 Юни, 21:21

    Едвам защото Герб клекнаха на Тулата и го принудиха да направи много компромиси и това му изяде главата. А преди това требваше да се оправи и с Кочкова. На два фронта му беше трудно. Инак да, той доказа че може да се изправи срещу Георгиев.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Лъвчето 10 Юни, 21:23

    Марсел е отказал така че спете спокойно. Лека нощ.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 10 Юни, 21:31

    От избора на нов председател на ГЕРБ ще си проличи, дали тази партия иска промяна или ще продължи по стария път, а от това ще зависи и наесен нашия вот.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete