Петък, 3 Май 2024, 13:55

Началници на регионални инспекторати по образование посетиха СОУ"Хр.Ясенов"

29 Януари 2016, 08:43
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2654 23


Министърът на образование Тодор Танев бе на кратко посещение в Етрополе, като заедно с него бяха Ваня Кастрева-заместник-министър и Красимир Вълчев-главен секретар на министреството. Целта на визитата бе организирана среща с началниците на регионалните инспекторати по образование от цялата страна, на която да бъдат обсъдени важни въпроси в тази сфера. Министър Танев бе приет и от кмета на Община Етрополе -Димитър Димитров. По предварително уточнена програма той трябваше да посети и СОУ"Хр.Ясенов", но поради съобщената от различни медии новина, че министър-председателят е поискал неговата оставка, визитата бе прекратена. В СОУ"Хр.Ясенов" все пак пристигнаха началниците на регионалните инспекторати и директори на дирекции в министрество на образованието, които бяха посрещнати официално и с необходимото уважение. Срещата започна с изпълнение химна на училището и кратка музикална програма. Приветствие към гостите и домакините отправи Христо Андреев-Началник на РИО София-регион. Историята, дейността и успехите  на училището представи г-жа Станка Димитрова-директор на СОУ"Хр.Ясенов". Гостите получиха и тематично изработени сувенири.

Източник: balkanec.bg

Коментари (23)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 29 Януари, 08:53

    Не е ли време госпожа Димитрова да остави училището на мира и да си гледа партията.През 2013 година с основния кадровик на партията г-н Билев сменяха всичко наред в областта и в града , а сега управляващите я направиха директор.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Януари, 09:14

    Който се е докоснал до мафията в Етрополе,добро не е видял! ВЕЧЕ няма да е министър......

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Януари, 10:34

    То и кмета на града, как беше избран?....с гласовете на подкупените цигани!!! Бил ГЕНЕРАЛ.....как е станал такъв? Генерал се става по заслуги!!! Интересно....какви заслуги има господин кмета?.....това, че е бил охрана на Първанов ли? В тази държава всичко се подменя и променя, както звания и титли, така и Българската история. Всеки, който работи против държавата си.....няма място в политическия живот на страната и да заема кадрови постове!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 29 Януари, 10:52

    Да прав си 3-ти! Той би трябвало да е изкарал генерал-щабна академия, за да му е присъдено това висше войнско звание. Не съм чувал, че завършили ВИФ, стават генерали. Много фалш в тази държава!!! Фалшиви дипломи, фалшиви титли, фалшиви политици и живота ни е фалшив!!!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 29 Януари, 11:04

    Не забравяйте че г-жа Директорката и Кебапчийката са приятелки и ги разбират игрите.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:03

    Етрополци,Еие ум в главите си имате ли само на куци коне залагате,тия от министерството ги изхвърлят с ритници остава в Етрополе почетни граждани да ги направите.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:11

    Андрешко яко се е натегнал, ама май не на правилния министър или поне в неправилен момент :lol: :lol: :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 29 Януари, 12:42

    Към #6. Ако в Етрополе има 15-20 дупедавци и гъзолизци без капка морал и достойнство които гледат само собственото си благополучие то другите са качествени и съвсем скоро ще отсеят зърното от плявата.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анонимен 29 Януари, 14:01

    Стига сте писали напразно.. Думите ви нямат никакъв смисъл. Кмета това, кмета онова.. Ай стига бе перфектните.. Вие какво правите за града.. Нищо друго освен да плуете.. Богомил ли трябва да се върне ? Какво искате от Генерала.. БОГОМИЛ не купуваше ли гласове ? .. Които и да стане кмет се ще има недоволни .. Не града .. Държавата ни е калпава.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Януари, 14:50

    Кво друо ни е калпао на Държаата осфен УПРАВЛЕНИЕТО?????

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete