Понеделник, 16 Септември 2024, 23:07

Надя Тодорова: имайте достойнство, не продавайте гласа си

7 Юни, 06:53
(1) (0)
Годеч - Новини
Прочетена: 630 5


Надя Богданова Тодорова е на 59 години, родена е в гр.Годеч, семейна с две деца. По професия е слаботоков техник. През годините е работила като техник в телефонна централа в гр. Годеч, а също и като видеоператор на заснемане на семейни тържества и други събития. В момента работи в семейната си фирма ,,Адлер Ауто" ЕООД гр. Годеч. Надя Тодорова споделя, че хобито ѝ е градинарството, овощарството и пчеларството, без което е невъзможно нейното съществуване.

Член е на ПП БСП гр.Годеч и е издигната и подкрепена за кандидат за народен представител в 26 мир София област от Националния съвет на ПП БСП.

Тодорова споделя още: "Като кандидат за народен представител бих искала да обсъдя с вас задачите, заложени в предизборната ни кампания и поставени на първо място в реализирането им за по-добър, достоен и спокоен живот в родината ни от КП ,,БСП-за България"! Ще посочим и някои неща пропуснати от сегашното управление на местно ниво, като: прилагане на законите само от ,,свои" за ,,свои"! Уреждане на лични сметки чрез ,,Аз съм закона!" и ,,Аз съм над закона" или ,,Аз искам", ,,Аз казах" ! Много може да се напише и да се каже, но страхът за запазване на хляба е по-голям от всичко. Както казваме ,,Никой не е по-голям от хляба"! Заставаме с лице към вас, а не с потупване по рамото, с повтаряне на номера на партията и накрая концерт с вашите откраднати пари от властимащите, обричайки ви на глад и мизерия с обещанията си. Купувайки гласа вие доброволно отстъпвате както благата си, така и част от свободата си.", завършва Тодорова.

Изберете българското!
Гласувайте за КП,,БСП за България" с номер 24! Гласувайте за преференция 109 за Надя Тодорова!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete