Неделя, 8 Септември 2024, 02:41

Намаление -15% на Stoeger във ВИП Оръжейни Комплекси

23 Юни, 11:17
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 494


Ловният сезон е почти тук, вземете своето гладкоцевно оръжие от Stoeger сега с намаление -15% до 13.07.2024 г. в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси. Моделите М3000 и М3500 са снабдени с инерционен затвор, който позволява сигурна работа и по-бързо, лесно и рядко почистване.



Моделите М3500 са полуавтомати в калибър 12/89 на достъпна цена и са идеалният избор за птичи лов. Те осигуряват гъвкавост и надеждност. Ергономичните приклад и полуложа на модела М3500 Waterfowl са изработени от здрав полимер с камуфлаж Realtree Max-7. Цевната кутия и студенокованата цев са обработени с устойчиво на корозия покритие Cerakote в цвят FDE. На ръкохватката и полуложата има текстури за здрав и удобен захват във всякакви условия. Прикладът завършва с гумен задтилък, който ефективно обира отката и позволява лесно прикладване, като е възможно и поставяне на допълнителна система за намаляване на отката в приклада. Цевта е снабдена с вентилирана мерна линия и зелена фиброоптична мушка, която се откроява при слаба светлина. Уголемените контроли улесняват работата с ръкавици. Специалният дизайн на отвора за зареждане улеснява поставянето на патрони. Алуминиевата цевна кутия има възможност за поставяне поставяне на мерни прибори.



Моделите М3000 са полуавтомати в калибър 12/76, сигурни и ефективни те са супер избор за ценовия клас. Ергономичните приклад и полуложа на модела M3000 Synthetic са изработени от здрав полимер в черен цвят, като на ръкохватката и полуложата има накатки за здрав и удобен захват във всякакви условия. Прикладът завършва с гумен задтилък с бакелитна основа, който ефективно обира отката и позволява лесно прикладване. Налице са гнезда за поставяне на ремък. Уголемените контроли улесняват работата с ръкавици. Цевната кутия е изработена от анодизиран в черно алуминий и е пробита за лесен монтаж на бази тип Weaver. Студено кованата цев също е с черна анодизация, както и с вентилирана мерна линия и червена фиброоптична мушка за бързо прицелване дори при слаба светлина.



Възползвайте се от промоционалните цени до 13.07.2024 г.
Можете да закупите оръжие през промоционалния период, дори и без разрешително! При закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.
Различни модели полуавтомати и помпи от Stoeger на промоционални цени можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или на GunsBG.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete