Събота, 27 Юли 2024, 11:04

Нанесен е побой на служител на общинския инспекторат в Етрополе

7 Декември 2023, 11:16
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3143 38


В община Етрополе ситуацията с безпризорните животни ескалира ежедневно. Местните жители не спират да подават сигнали за безстопанствени животни, които навлизат в дворовете им и в земеделските им земи и нанасят щети. С години не се е обръщало внимание и не са се взимали мерки относно този проблем.

Новоизбраният кмет на община Етрополе Владимир Александров не остана безучастен към неспиращите сигнали и проблемите. Той свика на среща животновъдите и растениевъдите с цел да се предприемат нужните мерки и да не се оставят животните без надзор. Повод за нея беше и нанесеният побой над служител на общинския инспекторат преди няколко дни, който докато изпълнявал служебните си задължения по подаден сигнал, е бил нападнат. Кметът Владимир Александров осъди остро постъпката и апелира за спазване на добрия тон и законите.

Решихме да потърсим потърпевшия служител на инспектората г-н Светослав Николов, който да разкаже какво се случи във фаталният ден 04.12.2023 г.

„В понеделник сутринта получихме сигнал, подаден на 112, за над 30 безстопанствени коне, които са влезнали в земеделските земи на Валентин Тодоров. Отидохме да проверим случая и за жалост се стигна до ексцесии от страна на подателя на сигнала“, разказва притеснен Светослав Николов. Той допълни още, че това не е единствен случай на агресия към тях. „Никой не обича да му се съставят актове и предписания и често сме наругавани. Може би, ако на проверки по сигнали, ходим повече служители или присъства и полиция, не би се стигало до саморазправа.“, допълва още общинският служител.

Служителите на РУ Етрополе са реагирали незабавно и по случая е регистрирана преписка.






Източник: balkanec.bg

Коментари (38)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: София 7 Декември, 11:38

    В софйския квартал разходките на крави и коне в малкият парк, където има и детска площадка е честа гледка. Може би общинската администрация на квартал.Кремиковци ще вземе мерки.

  • Отговори (4) (1)
    2. добавен от: Анонимен 7 Декември, 13:38

    Кой посегна пръв ?

  • Отговори (10) (5)
    3. добавен от: Анонимен 7 Декември, 13:39

    Какви мерки, ще вземете господин кмете спрямо този самозабравил се човек посягащ на ваш служител, а също полиция и прокуратурата, да се задействат да подведат под съдебна отговорност лицето позволяващо си да посяга на служебно лице,което си изпълнява задълженията, защото ако му се размине с мъмрене,значи Етрополе си остава на същото положение,и остава въпросът, защо бяха въобще тези избори и имали въобще държава.

    • (5) (0)
      1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 18:44

      При така преднамерено изложена информация от медията, такива са коментарите. Защо не потърсихте и така наречения агресор за коментар и да го попитате какви наранявания му е нанесъл този двуметров и 130 килограмов служител на община Етрополе !!!
      Аман от фейк новини !!!

  • Отговори (7) (0)
    4. добавен от: Анонимен 7 Декември, 13:56

    замкмет на Етрополе е пребит в центъра на Етрополе. Още търсят побойниците...преди няколко години

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (10) (2)
    6. добавен от: Анонимен 7 Декември, 14:29

    Трудно ще е на новия кмет да сложи ред в поверената му община, след дълги години на анархия от предшествениците му.

  • Отговори (7) (3)
    7. добавен от: Анонимен 7 Декември, 14:54

    Вместо да го изгони, Вие го правите "герой".

    • (8) (5)
      1. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:24

      И защо да го гони? Защото си е изпълнявал служебните задължения! Представете си, че това е вашият баща и прибирайки се, след работа, ви разказва историята. Как ще се почувствате, какво ще направите, погледнете и от другата страна. Г-н Александров не е Господ, нали не очаквате, за по-малко от месец да се справи с всичките безредици, завещани му от предходното управление!

    • 2.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • (1) (0)
      3. добавен от: Анонимен 7 Декември, 19:57

      До 2
      Благодаря, да ти се връща!

  • Отговори (13) (1)
    8. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:23

    Г-н Николов защо не обясни тук за тази тъй наречена статия,пред вашата аудитория,защо е посегнал пръв и по какъв начин допринася лично той за града със свойте кръчми известни с боищата и пиянските истории ...,пък и Вие,който(които)пишете,първо проверете истиността на клюката,която някой ви е подметнал..,за да не се излагате пред толкова хора,защото не се случва за първи път.

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 8 Декември, 11:38

      Много точно казано

  • Отговори (7) (4)
    9. добавен от: Анонимен 7 Декември, 15:46

    Леле ,ми то да не посмееш да се обадиш в общината за помощ,под закрила ли са тия ?,с имунитет ли?,така ли ги обучават преди да постъпят на работа - идват на повикване,набиват те ,оправдават се,че са на служба и..,а си посмял да се защитиш ,си го прибил и веднага тича да се оплаче на пресата,брей...ма ние тоя селяшки манталитет го познаваме...да се правиш на жертва,Светослав Николов...жалко...

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 7 Декември, 16:17

    чушкиииии бийте се

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete