Неделя, 3 Декември 2023, 21:58

Нарушители на пътя са задържани за извършените от тях престъпления

18 Април, 14:06
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 271 0


РУ-Сливница: Около 23.10 часа на 15 април, на ул. „Неделище“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от жителка на града. При тестването на водачката за употреба на алкохол, дрегерът отчел 2.60 промила. Задържана е за срок до 24 часа и срещу нея е започнато бързо производство.

РУ-Ихтиман: Около 17.30 часа на 16 април, на ул. „Цар Освободител“, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от жител на Костенец. При тестването на водача за употреба на алкохол, дрегерът отчел 2.19 промила. Задържан е и срещу него е започнато бързо производство.

РУ-Костенец: Около 21.30 часа на 13 април, в Долна баня, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Фолксваген Бора“, управляван от жител на града. При тестването на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на амфетамин. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

РУ-Костинброд: Около 20.10 часа на 13 април, на ул. „Славянска“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „БМВ“, управляван от жител на Сливница. От извършените справки се установило, че водачът е с временно отнето СУМПС. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство.

Около 18 часа на 14 април, на разклона за с. Чибаовци, автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Рено Клио“, управляван от софиянка. При тестването на водачката с дрегер уредът отчел 2.30 промила алкохол. Задържана е за срок до 24 часа и срещу нея е започнато бързо производство.

РУ-Елин Пелин: Около 8 часа на 14 април, на пътя за с. Елешница, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „Волво“, управляван от врачанин. При тестването на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на бензодиазепини. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

Около 14.20 часа на 17 април в с. Столник, автопатрул спрял за проверка мотоциклет „Пиаджо“ без регистрационна табела. Водачът от същото село е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

Източник: ОДМВР-София

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

Анкета » коментари (2)

Подкрепяте ли да се отнемат колите на пияните и дрогирани шофьори?

отговори
Категорично да, само така може да се преборим с тези хора на пътя (123)
70% Complete
Да, но тестовете за наркотици дават много грешки и първо това трябва да се отстрани (51)
70% Complete
Не, по този начин само ще увеличим корупцията в МВР (36)
70% Complete
По-добре да взимат книжки за по-дълго и при неспазване – в затвора (31)
70% Complete
Всяко чудо за 3 дни, ще вземат някоя кола и после всичко ще застине (4)
70% Complete