Петък, 3 Май 2024, 16:00

Национален бизнес форум 2022 в Костинброд

25 Февруари 2022, 19:56
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 499 0


В малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“ гр. Костинброд се проведе Национален бизнес форум 2022, организиран от Обединени бизнес клубове, със специалната подкрепа на Европейската комисия, по случай Европейски седмици на индустрията 2022.
Форумът започна с кратко обръщение от г-н Веселин Халачев – Председател на ОБК и член на Борда на Директорите на Европейски Алианс на Малкия Бизнес в Брюксел.
Присъстващите, сред които кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, общински съветници, кметове на населени места в община Костинброд, директори на социални центрове и представители на малкия и среден бизнес в община Костинброд, изгледаха видео обръщения на г-н Иван Иванов – Министър на земеделието на Република България, г-н Ерхард Бусек – Координатор на Инициативата за югоизточно европейско сътрудничество в рамките на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (OSCE), бивш еврокомисар и вице-канцлер на Австрия.
Официална реч на видео обръщение, отправена към всички участници, ангажирани с инициативата Дни на европейската индустрия 2022 г., имаше и от г-жа Урсула фон дер Лайен – Президент на Европейската комисия.
Обсъдени бяха Европейски фондове и програми, управлявани от Европейската комисия, с директно кандидатстване в Брюксел, в подкрепа на зеления и цифровия преход на европейската икономика. Инициативата на ЕС "Вратата към света" с бюджет от 300 милиарда евро за възобновяема енергия, инфраструктура и транспорт.
Представена бе и най-новата платформа за Бизнеса от г-н Мариян Маринов – основател на elvis.bg.
Кметът на община Костинброд предложи на малкия и среден бизнес на територията на община Костинброд да създадат Бизнес клуб, с членство в Български Обединени клубове и възможност за безплатно ползване на платформата ELVIS. Община Костинброд е готова за съдействие за организацията на първия бизнес клуб в Костинброд.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete