Понеделник, 13 Май 2024, 20:22

Национална кампания за мъжко здраве „Отиди на преглед”

10 Май 2013, 08:48
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 3054 0


Българското Урологично Дружество стартира Национална кампания за мъжко здраве „Отиди на преглед”, чиято основна цел е да повиши информираността на пациентите относно проблемите свързани с простатата. Поставяме си за цел да насърчим мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, причинени от увеличаване на простатата и да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ, а не да се опитват да се лекуват сами.
В рамките на Кампанията ще се провеждат открити безплатни информационни срещи със специалисти-уролози и с общопрактикуващи лекари, на които гражданите ще могат да задават своите въпроси, свързани с доброкачествената простатна хиперплазия и нейната симптоматика.
На националната безплатна телефонна линия 0800 18 187 всеки ще може да научи подробности за кампанията.
“Отиди на преглед” ще обърне внимание на това, че влошаването на симптомите на уголемената простата води до влошаване на качеството на живот и обратното – със започналото навреме лечение може да се подобрят много аспекти на социалния живот на засегнатите.
Образувателна среща ще се проведе и в община Етрополе в Пенсионерския клуб на бул."Руски" 100 на 14 май(вторник) от 10:30 ч.За повече информация се обърнете към личния си лекар.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (239)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (133)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (69)
70% Complete