Неделя, 5 Май 2024, 07:02

Националният селекционер Хосе Мария Бусета събира отбора на 15-ти май в Правец

8 Май 2012, 08:30
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2228 0


Американката с български паспорт Доника Ходжис е с контузия и ще пропусне Европейските квалификации по баскетбол за жени през лятото. Националният селекционер Хосе Мария Бусета събира отбора на 15-ти май в Правец.
 
Други състезателки също няма да дойдат за лагера в Правец поради контузии. Екатерина Димитрова има проблем с коляното и ще претърпи артроскопия. Мария Цанкова пък се контузи на финалната серия в нашето първенство, а с проблеми са и Роксана Йорданова, Даниела Георгиева и Мария Желязкова, съобщава bgbasket.com.
 
Диана Войнова е приета да учи в университет в Англия и няма как да дойде на лагера, докато Елена Янкова има изпити в своя университет в Испания, които е нямало как да бъдат изместени за по-рано. Ива Терзиева е отказала повиквателната по лични причини.
 
Така от предварителния списък от 22 момичета останаха 13, като селекционерът Хосе Мария Бусета е решил да повика още две състезателки, които да са като гости на лагера. Това са Стефка Николова от Славия и Габриела Костова от Нефтохимик 2010.
 
Квалификациите започват на 13 юни с гостуване на Испания. Следва домакинство на Швеция в Правец на 20 юни и гостуване на Германия на 23 юни. Квалификациите продължават с две срещи в Правец - на 27 юни с Румъния и на 30 юни - с Испания. На 7 юли нашите играят в Швеция, на 11 юли имат мач в Правец срещу Германия, а на 14 юли затварят цикъла с гостуване на Румъния.
 
 
 


Източник: http://www.gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete