Сряда, 1 Май 2024, 19:38

Нещо положително: да помагаш на животни и хора

24 Януари 2019, 08:14
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2086 0


От скоро в социалните мрежи се споделя публикация, която започва така: "Приятели, искам да ви представя Цецко, млад човек, който от около два месеца е приютен в моя дом. Цецко е помагал на моята баба и от там аз го познавам. Цецко е бил бит като малък, имал трима братя, които са починали, като малки двете дечица умират, а по-големият му брат убит."
Така започва своя разказ Анастасия Хариту. Тя дава подслон на Цецко, осигурява му храна, а също така се опитва да заделя и скромна сума за извършената от него работа по грижите за животните. Опитва се да следи и здравословното му състояние, с което има проблеми. При възможност го кара на доктор за преглед. Жената, която е 82 % инвалид, набавя и дрехи за Цецко. 
Освен това Анастасия се грижи за 29 кучета и немалко котки. Явно хуманността и грижата за живите същества - хора или животни, нямат граници. 
В днешното забързано ежедневие, в което всеки е вглъбен в своите проблеми, трудно можем да си представим как сама жена може да полага толкова грижи за хора и животни. Как една жена се бори въпреки всичко и дава всичко от себе си. Защото вижда доброто.

Който желае може да се свърже за подкрепа с Анастасия Хариту на електронната поща anastasiq.gabi33@gmail.com или телефон 0892734525 и 0877585400.

Източник на текста и снимките: фейсбук профил на Анастасия Хариту.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (203)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete