Понеделник, 29 Април 2024, 04:26

Невена Желева сбъдна американската мечта

3 Юли 2013, 09:10
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 1050 0


Фризьорката на Лайнъл Ричи подстригва диджей Дончо.
Любимата фризьорка на куп световни знаменитости като Джордж Клуни, Дейвид Шуимър, Лайнъл Ричи, Мила Кунис и Селин Дион, пристигна у нас, за да разкрие тайната на перфектната прическа. Коафьорката Невена Желева, която е родом от България, заминава за Щатите през 2001 г. само с 200 долара в джоба. Няколко години по-късно тя е собственичка на един от най-елитните фризьорски салони в Чикаго, а за час при нея се чака със седмици, а понякога и месеци.
Тази седмица Невена Желева проведе двудневен семинар в централата на „Интеркозметика” в София. Тя разкри тайната на идеалната подстрижка на отбран екип специалисти, които скоро ще могат да приложат знанията си върху прическите на родните мачовци.
Невена е сред най-добрите мъжки коафьори в света, а заедно с колегите си от All-Star академията на American Crew всяка година създават актуалните мъжки тенденции в косата. Много са малко специалистите в САЩ, които са специалисти в прическите на силния пол, обяснява чаровната нашенка. „Може би са около 50, а може и по-малко”, разказва Невена.
За да въведе БГ колегите си в тайната на късите подстрижки, Невена им показва в няколко стъпки основните правила за оформяне на косата, как се борави с ножица, бръснач и машинка, както и с какви индивидуални качества на клиента трябва да се съобразят, за да го изпратят от салона в перфектен външен вид. Според философията на American Crew има и определени думи и изрази, които фризьорът трябва да използва, когато посреща клиента си в салона. Те са много различни за мъжете и жените, затова трябва да знаете как да предразположите някого да остави външния си вид във ваши ръце.
Невена издаде пред „Новинар”, че до ден-два ще се заеме с прическата на диджей Дончо, с когото ги свързва отколешно приятелство „Наредили са се на опашка и ме чакат да приключа семинара и да започвам”, разказа с усмивка топкоафьорката, която смята да внесе доза лукс и стил в косите на някои от известните БГ звезди.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete