Четвъртък, 9 Май 2024, 05:30

Ники Илиев представи "Чужденецът" в Правец

20 Май 2015, 21:07
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3717 20


Днес в Народно читалище "Заря 1895" беше представена романтичната комедия "Чужденецът" за публиката на Община Правец от самия Ники Илиев.
След прожекцията на "Чужденецът" зрителите от Правец коментираха, че са се забавлявали много и отдавна не са гледали толкова хубав български филм.
Режисьорът Ники Илиев, който изпълнява и една от главните роли във филма, заедно със Саня Борисова, на която е поверена главната женска роля, се срещнаха след представянето на филма с публиката. 
"Навсякъде зрителите приемат филма много добре, забавляват се. Мисля, че сме успели да достигнем до зрителите и виждам, че те се усмихват и ни поздравяват"- каза Ники Илиев. 
Букет цветя от Община Правец получиха Ники Илиев и неговата половинка Саня.
Лентата е свежа романтична комедия. Накратко историята е следната: французин, изпратен в командировка в България, среща красиво момиче с доста буен нрав от село Лещен, в което се влюбва от пръв поглед. А решението му да открие родното й село води до поредица от забавни недоразумения и комични ситуации, които се разпростират от малкото българско селце чак до Париж. 
Главните роли са поверени на Любомир Ковачев и Саня Борисова. Партнират им и други популярни имена от родната кино и театрална сцена- Валентин Гошев, Елен Колева, Асен Блатечки, Катрин Готие и... Кристоф Ламбер!
 
Очаквайте специално интервю с Ники Илиев в петъчния брой на вестник "Балканец"!


Източник: balkanec.bg

Коментари (20)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Май, 21:20

    Празно,само дежурните подлоги са там.Ники, в това село чужденци не търпят,защото са прекалено независими и извън контрол.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимна 20 Май, 21:27

    Олелеле срамота да имат възможност да гледат такъв страхотен филм и почти никой от младите хора не е отишъл поне по разната зала това забелязах.Спрете да ходите на тия чалготеки а вземе и посещавайте по често такива събития мили момичета и момчета.Филма е страхотен гледала съм го не веднъж или два жалко,че на кино не можах да го гледам :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Май, 21:43

    Ne iskat kultura horata v tozi grad, a mambo-kaima,bob i rakiq :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: една от подлогите 20 Май, 22:10

    към 1, почти съм убедена, че ти си от най големите подлоги. Ние бяхме там не да се подмазваме и слагаме като някои други, а за собствено удоволствие. За разлика от теб, който със сигурност ближеш гъза на някой хора по няколко пъти на ден и после плюваш лайната който си изял тук

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 20 Май, 22:18

    4, Неуспешен опит да кажеш, нещо смислено.Кои хора, аз и подлога-майтапиш се.На кой според теб ,трябва да се натягам???На кой според теб ,трябва да се натягам.Много ,много си далече от нещата.... :)

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Н.Н. 20 Май, 22:22

    Аз бях там и "дежурните подлоги" всъщност бяха децата, които уж не са отишли да гледат филма. Вече наистина ми писна да чета песимистичните ви коментари и неуместни изказвания. Това, че имате нещо против кмета и жителите на града, няма нищо общо с филма на Ники Илиев, който впрочем е страхотен. Вземете се в ръце и спрете да сипете злобата и омразата си върху хубавите неща, случващи се в града. Организират се толкова мероприятия и дейности и вие вместо да се радвате, правите точно обратното. Започнете да гледате на нещата от друг ъгъл. Ние не сме виновни, че управлението е такова.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 21 Май, 00:35

    Как може такова нещо ...веднъж да има нещо интересно ...готино и хубаво на което може да се покефите БЕЗПЛАТНО и Вие да се затворите по домовете си !?! Залата беше почти празна...ама ако дойдат пайнерките не ще отидете ми ще се избиете за място само и само да можете да им гледате селянията ... Как искате в града да има повече развлечения като Вие не уважавате и не цените това което Ви е дадено ?!? Не Ви е срам !!! П.С. Филма е УНИКАЛЕН !

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: фен 21 Май, 07:13

    Абе хора да дойде тук в правец известният актьор Ники Илиев и залата да е празна.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 21 Май, 07:49

    Аз щях да отида, но вече бях гледал филма. Сигурно има и още хора като мен.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 21 Май, 08:10

    9 това е основната причина - филма е гледан от много хора и то още от самото му излизане. Филмът наистина е хубав, страхотна актьорска игра, добри актьори и разбира се талантлив режисьор. Пожелавам му още подобни проекти, със същия успех. :)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete