Неделя, 8 Септември 2024, 02:48

Никола Цолов ще стартира от първа редица в Унгария

19 Юли, 17:36
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1220 16


Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов записа най-добрата си квалификация в шампионата, след като завърши втори в битката за стартовите позиции в Унгария. Българския лъв се пребори за място на първа редица в основното състезание в сесия, която не започна никак добре за него.

Цолов загуби първата си бърза обиколка в квалификацията заради неспазване на ограниченията на трасето на завой №4, при втория опит постигна 1.35,319 минути, което се оказа достатъчно за 21-о място във временното класиране.

Но за последните опити, за които пилотите започнаха да излизат на трасето 9 минути преди края на сесията, Цолов, АРТ Гран При и съотборникът му Лорън ван Хьопен се оказаха най-съобразителни. Ван Хьопен и Цолов поведоха колоната за последните бързи обиколки, като двамата успяха да завършат туровете си, които ги изкачиха на първо и второ място в класирането.

Ван Хьопен спечели първия си полпозишън този сезон, а Никола постигна 1.34,173 и остана втори, на 0,233 секунди. Малко пред края на бързите им обиколки обаче, на завой №11 се завъртя и излетя от трасето Люк Браунинг. Той се удари странично в стената на края на зоната за сигурност и жълтите флагове бяха сменени от червен флаг, като квалификацията приключи и след малко стана ясно, че няма да бъде подновена.

Така, с помощта на малко късмет, Никола си осигури старт от първа редица за основното състезание в неделя, а утре в спринта ще стартира 11-и. Спринтовото състезание утре започва в 10:50 часа българско време и е с дължина 19 обиколки.



Източник: sportal.bg

Коментари (16)

  • Отговори (3) (4)
    1. добавен от: Анонимен 19 Юли, 18:43

    Успех, Никола!

  • Отговори (0) (6)
    2. добавен от: Elena90 19 Юли, 23:46

    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
    Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com

  • Отговори (3) (4)
    3. добавен от: Пино 20 Юли, 04:58

    За това момче ще говори целия свят .
    Успех и късмет

    • (7) (5)
      1. добавен от: Анонимен 20 Юли, 08:36

      Ами, земи си го тогава у вас.

  • Отговори (8) (8)
    4. добавен от: Данчо Фермера 20 Юли, 08:03

    Какво само бият тупана се едно е спечелил формула 1 или е Верстапен дежурните лизачи,проглушиха ушите на хората. Това,че си чеше крастата не значи ,че прави нещо и го знае някой освен такива като нас в Балканец. Кога даде нещо на майка България, внесе ли и лев за нейния просперитет, даде ли нещо за някоя благотворителна кампания, докато някой хора не могат да си приберат езиците,че стигат до земята други хора събират капачки за болните деца, но кой го е еня за това, предпочитат да се натягати сипат хвалебствия към човек който не познават,вместо да помогнат на болно дете или човек в нужда. Болна нация,болни хора щом издигат на пиадестал човек който си гледа кефа,а някъде се събират капачки за поредното дете и хора остават без хляб и покрив над главата,коментара е излишен.

    • (7) (7)
      1. добавен от: Анонимен 20 Юли, 09:01

      Данчо Идиота, под всяка публикация за момчето си изливаш помията. Айде у лево и се научи да пишеш, неграмотник. Като не ти харесва, не чети.

    • (7) (7)
      2. добавен от: Данчо Фермера 20 Юли, 11:03

      Абе смешко, аз давам на много хора леба, а ти на вързано куче леб не може да дадеш и на две крави сеното да разделиш. С данъците които плащам на държавата храня и такива лентяи като теб,и не ми се прави на умен защото не си. Аз говоря истината, и тя е неудобна за такива псевдо българи като теб,защото познават в нея и себе си. Успял бизнесмен съм и както мога да давам пари за благото на хората, подпомагам благотворителни неща,така и да ида да гледам формула 1 в Монако, която аз много харесвам, а не разни панаирджийски работи като формула 3. Съвет от мен,първо вземи се в ръце и свърши нещо за тази държава вместо да се подмазваш на хора по форумите които не познаваш и хич не ги е еня,че съществуваш, и второ когато направиш и една стотна от това което аз дъм направил за България, тогава може и да ти обърна внимание. Мисля,че бях точен и изчерпателен.

    • (4) (8)
      3. добавен от: Анонимен 20 Юли, 11:55

      Данчо Идиота, седи още по сайтовете да драскаш коментарчета, неграмотник. Научи се да пишеш. Може да отидеш да миеш колата на момчето. Баста, некадърник!

  • Отговори (5) (6)
    5. добавен от: Анонимен 20 Юли, 12:35

    Кой е този Данчо Идиота, дето никой не го знае, а той се скъса да се хвали в сайта?

  • Отговори (6) (7)
    6. добавен от: Данчо Фермера 20 Юли, 13:15

    Кой си ти да говориш така на човека, подпомогнал хората от наводненията,пожари и други благородни каузи, ти нямаш право да говориш. Изненадан от наглостта и безочието с което даваш квалификации на човек като мен с положение в обществото,ценен и търсен от хора които ти никога няма да общуваш. Понеже с простотията си ядоса и ерудиран и уравновесен човек като мен,ти заявявам,че на всеки друг в нужда бих подал ръка,но на деградирали личности като те НЕ и да се молиш хляб и работа НЕ. Отново за това на кой ще мия колата мисля ,че нито си ми на положението, нито на парите,нито на жените,и по скоро ти ще минеш коли и кенефи. Спирам да споря с простаци и хора с по малък умствен багаж като теб. АЗ КАЗАХ И ТОЧКА ПО ВЪПРОСА.

    • (2) (4)
      1. добавен от: Анонимен 21 Юли, 11:27

      Данчо Идиота го изпращам в БКС да мете с циганките.

    • (2) (4)
      2. добавен от: Анонимен 21 Юли, 11:27

      Данчо Простака е изтрещел наркоман!

  • Отговори (4) (4)
    7. добавен от: Анонимен 21 Юли, 12:51

    Момчето се е класирало първо и вече е осми в световната класация на формула 3.
    Тоя ТОЛУП-Данчо, дали е в осемдесетката на селото си?

    • (3) (3)
      1. добавен от: Данчо Фермера 21 Юли, 14:56

      Тоя толуп Данчо е преуспял и уважаван фермер даващ хляб работа и спокойствие на много българи,той е истински патриот, а не гъзолизец и ториляк като теб. Момчето което ти цитираш и му правиш теманета до счупване на кръста дали даде работа и на един българин, аз на много, дали даде и лев на пострадалите от бедствията, аз съм дал без да искам отчет, дали внесе и лев за нашата държава, аз не съм ги броил и тн, а сега кой е патриота и кой е направил повече за нашата родина господин гъзолизеца и подмазвача,ако не можеш да събереш две и две значи си безнадежден случай,а относно класацията, в тази на хората аз винаги ще съм челника, а ти в торта,и под нулата. Ядосвам се,и защо ли,при такива дебили като теб,и медицината е безсилна, а Данчо Фермера хората са го признали, и това ми стига. Загубих много от безценното си време да се занимавам с глупак като теб. КРАЙ,ПОВЕЧЕ НЕ МИ ГУБИ ВРЕМЕТО.

    • (1) (1)
      2. добавен от: Анонимен 21 Юли, 18:18

      Защо не те похвали някой от тези, на които се хвалиш, че даваш хляб? Като си фермер, защо не си на полето, ами си се заврял в сайта сам да се хвалиш?

    • (3) (0)
      3. добавен от: Анонимен 22 Юли, 07:26

      За полето си има хора на които давам хляб, спокойствие и пари с които радват семействата си,когато е трябвало съм бил на полето за разлика от теб мизерника и за това сега мога да си позволя да се завирам където поискам ,да ди пия отлежалия Дъмпъл и да си пуша кубинската пура, докато правя разчета на субсидиите, което ти с птичия си мозък нито можеш да правиш, нито да управляваш и хората ако са при такъв като теб просто ще умрат от глад, относно на кои съм помогнал, те знаят и аз не бия тупана и не искам известност защото го правя безкористно. Единствено дебили като теб,които ме изкарват извън релси ме карат да взема думата тук. Спри да пишеш глупости защото времето ми е ценно и не мисля да се занимавам с глупаци като теб. РАЗБРА ЛИ МЕ,КРАЙ.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete