Петък, 26 Април 2024, 19:38

Николай Диловски: Длъжни сме да отстояваме независимостта, която предците ни извоюваха!

22 Септември 2022, 18:18
(1) (3)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1021 14


Кандидатите на “Демократична България” от Ботевград - Николай Диловски и Нели Цанова се поклониха пред Паметника на Незнайния войн и поднесоха цветя от името на Коалицията, по повод 114 години от обявяването на Независимостта на България.

Председателят на местната организация на “Да, България” сподели:

“На днешния ден, когато е обявена пълна независимост на Третата българска държава, се очертава един исторически паралел със времето след 1905 г. Тогава руската империя търпи пълен провал в Руско-Японската война. Нейното влияние отслабва и разделението в българското общество е преодоляно.”

По думите на Диловски, паралелът с днешното време се състои в това, че сегашната Руска империя с деспотско-тиранската система на управление на Владимир Путин, търпи провал в световен план, както се очертава провалът на руската армия във войната с Украйна. “Това ще даде възможност заблудените хора, които вярват на путиновата тиранска система, да преосмислят позицията си, България отново да се обедини и да стане напълно независима от влиянието, пагубното влияние на антидемократичните тенденции, характерни за Азиатската действителност.”

“Ние сме длъжни да продължим да отстояваме на практика Независимостта на нашата България, в името на предците ни, които са извоювали на хартия тази Независимост и в името на децата ни, които заслужават да живеят в свободна, богата и просперираща България.”

Купуването и продаването на гласове са престъпления!



Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

  • Отговори (13) (1)
    1. добавен от: Теодора Василева 22 Септември, 19:18

    Балканци, колкото повече промотирате тази измет от ДБ, токова повече народонаселението няма да гласува за тях :-D

  • Отговори (13) (1)
    2. добавен от: Анонимен 22 Септември, 20:12

    Абе, това влечуго повече време отдели да плюе срещу Русия, отколкото да каже поне някое клише за независимостта. Явно зле са го закъснали мекеретата. Не знам колко пари чакате да гласувате за такава измет, . И двата сайта основно с промотиране на шайка продажници се занимавате май И на вас ли платиха?

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 4.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (9) (0)
    5. добавен от: Анонимен 23 Септември, 09:57

    Във всеки материал свързан с ДБ, както и тук се хули Русия. Говорят малко за благоденствието на народа си и много как трябва да ги громим тези руснаци. Същите са като БКП, които ни говореха как трябва да мачкаме империалистите и т.н. В същото време нашите проблеми ги замитахме под килима.
    На следващо място, съветвам г-н Диловски да спре да се изказва по историческите теми, защото малко е чел. Да говори на технически теми, нали е доктор на науките от Харковския университет ( в тогавашен СССР).
    Точно пък войната от 1905 г. няма общо с нашата Независимост. Важното събитие е анексирането на Босна и Херцеговина или т.нар. Босненска криза от 1908 г. Това е едното ключово събитие, второто е Младотурската революция и начеващите реформи след това и третото е обезщетението/плащането за Независимостта, чрез опрощаване на дълга на Османската империя за войната 1877-1878 г. Лошите руснаци опрощават дълг от 82 млн. златни франка, като България се задължава да ги плати, което така и не се случва. Другото, което се говори е пълна глупост.

    • (5) (1)
      1. добавен от: Анонимен 23 Септември, 10:43

      За да поясня казаното от 8-ми, Руската империя опрощава дълга на Османската империя за войната от 1877-1878 г., като от своя страна България се съгласява да плати сумата от 82 млн. златни франка на Руската империя. Така и не плащаме тази сума. Ако това не се бе случило, щеше да се наложи да воюваме за Независимостта си.
      Поровете се за да видите англичани и французи как реагират на обявяването на Независимостта.

  • Отговори (7) (0)
    6. добавен от: Анонимен 23 Септември, 10:00

    Колкото повече се напъвате да говорите и да се показвате, толкова повече се излагате. Даже комунистите преди 10-ти не бяха толкова наведени към големия брат, колкото сте вие. Срам и позор!

  • Отговори (2) (0)
    7. добавен от: Анонимен 23 Септември, 11:57

    Съветският възпитаник Диловски да каже като толкова кръвожадно той и другите дъбили призовават за война с Русия, ще пратят ли децата си да воюват? Сигурно е, че не. То и друго не може да се очаква от тези долни измекяри.

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 23 Септември, 11:59

    Интересно дали кака Цона ще си прати чавето да воюва с кремълското джудже?!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 23 Септември, 12:00

    https://www.facebook.com/651747871952382/posts/pfbid02TvWG1J6jBjkKp7dnoan8MsnaUp2JhFWBNUHicFmeakEeEha475hR3QRJY9D6W6LNl/

  • Отговори (0) (1)
    10. добавен от: Анонимен 23 Септември, 14:49

    Знаем си нещата и на изборите пак ще са с 6% и ще ходят като членове на политбюро на ЦК.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete