Четвъртък, 25 Април 2024, 22:39

Николай Грозев: Надявам се отново да станем шампиони, направихме доста добър отбор

23 Септември 2022, 13:33
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1174 3


Радвам се, че продължих договора си. Познавам добре обстановката, очакванията са високи. Надявам се отново да станем шампиони.

Какво мисля за новите попълнения в отбора? Първо за чужденците, тъй като те са нови и за първи път ще играят в България. Смятам, че са добри като баскетболисти. Също така ми харесва, че са добри момчета и извън терена. Вече успяхме да се сближим, разменяме си шеги и бъзици. За българите мога да кажа, че всички се познаваме доста добре и мисля, че направихме един доста добър отбор. Ицо Захариев и Павката Иванов имат стаж и в Балкан, така че и двамата знаят каква е обстановката тук.

Отработваме тактиката за мачовете ни следващия сезон, въпреки че още сме в началото на подготовката, но и до началото на първия ни официален мач - този за Суперкупата, не остава много време. Всеки ден вкарваме нови неща - и в нападение, и в защита. Времето ни притиска, но трябва да се справим.

Що се отнася до първия ни мач в Пловдив срещу ЦСКА, познаваме всички момчета, които са в техния отбор. Включително  и чужденците, тъй като и те са играли в България. Направиха доста добър отбор и затова смятам, че ще бъде интересно и на турнира в Пловдив, и по време на първенството.

Другите отбори също правят солидна селекция. Черноморец, с който има  вероятност  да играем на турнира "Георги Христов", показа в поледните години, че привличат доста добри чужденци. Българите също са им добри. За Ямбол мога да кажа същото. Взеха твърде опитни българи, като Павката Маринов и Иван Лилов, те също ще са доста добър отбор. Така че мисля, че ни предстои доста интересно първенство.

Източник: balkan-basket.com

Коментари (3)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 23 Септември, 15:20

    Утре

  • Отговори (3) (1)
    2. добавен от: Анонимен 23 Септември, 15:54

    Аз не смятам, а вярвам във вас момчета. Вие сте шампиони.

  • Отговори (3) (0)
    3. добавен от: N 23 Септември, 22:46

    УСПЕХ МОМЧЕТА!
    О Б И Ч А М Е В И!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete