Сряда, 15 Май 2024, 14:19

Нова онлайн услуга в градската библиотека

6 Април 2017, 14:58
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1619 2


Градската библиотека „Иван Вазов” бе домакин на информационна среща по проект "Правна информация в библиотеката". Лектор на проявата бе Стоян Лазаров, координатор по проекта от фондация "Глобални библиотеки - България". Той запозна присъстващите с това как могат да получават безплатни консултации по различни въпроси чрез системата за онлайн заявки и запитвания, изградена в рамките на проекта.

Проектът „Правна информация в обществените библиотеки" се осъществява от Фондация „Глобални библиотеки – България" със съдействието на посолството на САЩ и в партньорство със студентската правна клиника към УНСС. Гражданите могат да задават своите въпроси към студентите от правната клиника на Юридическия факултет на УНСС, за да получат консултации как да решат своя юридически казус.

Услугата е достъпна в регионалните библиотеки в Благоевград, Кюстендил, Враца, Самоков и Видин, а след днешната заключителна лекция по проекта – вече и в Ботевград. В обществените библиотеки може да получите безплатна консултация по правните въпроси чрез система за онлайн заявки и запитвания. Студентите от Юридическия факултет на УНСС ще Ви посъветват как да решите своя казус: самостоятелно, чрез адвокатска услуга, чрез безвъзмездна правна помощ или по друг начин.
Също така може да се получи информация за актуални работни места, помощ при подготовка на автобиография и мотивационно писмо, информация за курсове за квалификация, административни справки и др.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (2) (3)
    1. добавен от: Анонимен 6 Април, 16:42

    изгонете безполезната пионка недоразумението ПразноГлавоЛигльо, че окраде общината и изгони всички грамотни хора

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Април, 18:48

    А така! Сега адвокатите ще пукнат от глад! Особено тези с партийните дипломи!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (240)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (136)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete