Събота, 27 Юли 2024, 04:04

Новата „Солна стая“ в Костинброд привлича вниманието на местните жителите

10 Февруари, 14:28
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 677 0


През последните три месеца жителите на Костинброд и общината имат на разположение - "Солната стая". Отворена на 13-и ноември, тази иновативна терапевтична стая се превърна в популярно място за деца и възрастни, предлагайки им уникално преживяване и релаксация.

Солната стая предлага халотерапия, която имитира микроклимата на солна пещера чрез специален халогенератор, разпръскващ пречистена медицинска сол в помещението. Изследванията доказват, че 40-минутното пребиваване в тази стая е равно на 4 дни на морския бряг, като се постигат различни положителни ефекти върху дихателната система, кожата и психическото здраве.

Като част от иновативния подход към здравословния начин на живот, "Солната стая" предлага различни оферти за своите клиенти, включително безплатни посещения и атрактивни карти за 5 или 10 посещения. Това място не е само за терапия, но и за релаксация и забавление, особено за децата, които могат да се насладят на играчки и специално предназначен кът.

Всички желаещи могат да се запишат за посещение в "Солната стая" чрез предварително записване на телефон 0884 72 13 76 или чрез Facebook страницата им. Необходимо е да се отбележи, че тази терапия е подходяща за всички възрасти и не носи никакви вторични или негативни ефекти.

Солната стая вече е станала неразделна част от живота в Костинброд, като предлага на местните жители и туристи възможност за подобряване на здравето и релаксация в приятна обстановка.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete