Вторник, 7 Май 2024, 02:39

Нови специалисти в Медицинския център в Етрополе

5 Април, 18:22
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 762


От месец април пациентите в Етрополе ще имат възможност да се консултират с уролога д-р Ангел Атанасов от Медицинския център-1 Етрополе ЕООД. Д-р Атанасов е лекар-специализант в Отделението по урология към УМБАЛ „Света Марина“ в гр. Плевен. Прегледите ще се провеждат всяка сряда в кабинет номер 44 на втория етаж на сградата на Медицинския център след предварително записване на телефон 0720/ 6 20 05 или в 51-ви кабинет.

От 1 май тази година очакваме и д-р Сретени Сретениев, специалист по кардиология, да предоставя прегледи и консултации в Етрополе веднъж седмично. И двамата специалисти са сключили договори със Здравната каса и ще приемат талони от личните лекари.

„С привличането на нови специалисти в нашия Медицински център ще дадем възможност на пациентите от община Етрополе да получат качествена диагностика и медицинска помощ, без да се налага да пътуват до големите клиники и болници в други градове. Така ще им спестим и време и средства“, споделя управителят на Медицински център-1 Етрополе ЕООД д-р Цено Глогов. Той съобщава и за скорошното откриване на модерен кабинет за дентална медицина, който в момента се ремонтира и оборудва от семейство лекари, специалисти по ортодонтия и имплантология.

В настоящия момент в Медицинския център-1 Етрополе ЕООД и на индивидуална практика работят двама акушери-гинеколози, физиотерапевт с рехабилитатор, педиатър, интернист, хирург-ортопед, невролог, специалисти по очни болести и УНГ, ендокринолог и седем стоматолози. Пациентите на центъра могат да ползват услугите на Клинична лаборатория и Зъботехническа лаборатория. На първия етаж са разположени личните лекари, които в момента са 8 на брой.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete