Събота, 11 Май 2024, 18:52

Новият шеф на "Местни данъци и такси" ясен след 7 дни

12 Януари 2016, 15:26
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6048 102


Общо 10 кандидати се явиха днес на тест за поста „Директор” на дирекция „Местни данъци и такси” при община Ботевград. Изпитът се проведе в зала 14, от 10.00ч. в сградата на общинската администрация.

Първоначално до участие в конкурса са допуснати следните кандидати: Светла Маринова Узунова, Калина Димитрова Петкова, Виолета Цанова Николова, Златка Петрова Златева- Трифонска, Красимира Иванова Петрова, Евгени Кирилов Божилов, Пепа Иванова Петрова, Цветенка Лазарова Велева.

На по-късен етап са допуснати до участие в конкурса, неодобрените първоначално Валерия Коцева Илиева и Владимир Кирилов Киряков. Това съобщи зам.кметът Борис Борисов. Илиева не е била представила документ за професионален опит, а Киряков – за професионално-образователна степен. 

Не бяха допуснати да се явят в конкурса: Вела Георгиева Цакова, Тихомир Тодоров Иванов и Йордан Тошков Йорданов.

Зам.кметът Борисов отказа да даде информация за победителя в конкурса, тъй като има 7-дневен срок, в който кандидатите за поста биха депозирали възражение пред комисията, оценила тестовете. 

По непотвърдена информация на този етап обаче комисията се е спряла на две имена. Това са Светла Маринова Узунова (бивш служител в ТД на НАП-клон Ботевград) и Пепа Иванова Петрова (работила като директор на екип в централното управление на  НАП – София).  
 
 
Да припомним, че дългогодишен директор на дирекция „Местни данъци и такси” при община Ботевград бе Дочка Стефанова, която се пенсионира. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (102)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Януари, 15:55

    Palen mrak

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Януари, 16:48

    Най подходящия за това място е Калина. Не е въпрос да си показваш тоалетите, а да ти е ясна материята. Не може човек който не е работил това да е по подходящ от този който го работи. МДТ не е НАП.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Януари, 17:26

    A дали ще се намерят глупаци да плащат данъци? Лично аз не намирам нито една причина да го правя - тъмни, мръсни улици, с дупки, никакво снегопочистване, лошо сметоизвозване, да споменавам ли нещо за водоподаването, здравеопазването, реда и сигурността и така нататък?!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Януари, 17:56

    Не знам Калина ли е подходяща или някой друг, но когато отидеш там и имаш проблем примерно с декларацията, трябва да има човек, който да ти помогне да я попълниш, както правеше Дочка Стефанова. Не както е сега, да те изпращат при счетоводител. И да се постави книга за оплаквания от граждани за зле работеща и неефективна общинска администрация, защото ние им плащаме заплатите и те трябва да са ни в услуга.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:11

    И кой мислиш, ще я чете тая книга? IT-"специалистите" ли? :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:21

    Така е, влизаш и вместо да те питат с какво да ти помогнат те се обръщат на другата страна. Като ги попиташ започват да ти се карат, че си неграмотен да си попълниш малоумните им формуляри.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:21

    Служителите от Общината ве че изнесоха информацията коя ще го спечели.Гавалигата вече се е договорил с Геро от бетоновия възел,че ще сложи жена му Валя кадето я уволниха от НАП за кражби и фалшификация на документи истинско падение.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:24

    7 мн си тъп Сашее :)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:26

    Абе как ще слага тая Валерия кадето я хванаха в кражби от НАП и я съдят,ако е вярно значи тоя новия кмет е абсолютен идиот.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 12 Януари, 18:27

    То па да е някакъв кмет ,че нали го избраха с фалшификация тоя дечко залупен.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (232)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete