Неделя, 12 Май 2024, 19:21

Ново нападение над магазинерка и грабеж

14 Май 2014, 08:39
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3801 21


Снощи около 19,30 часа, по време на силния дъжд, мъж е нападнал и ограбил магазинерка. Инцидентът е станал в магазин за хранителни стоки на бул. „Трети март” 21. Нападателят е пристигнал с такси, което го изчакало. Той е нанесъл многократно удари на магазинерката, жена на около 60-годишна възраст, след което задигнал оборота и изчезнал. Свидетели подгонили таксито и заловили шофьора, но нападателят е бил изчезнал. Компетентните органи издирват извършителя на престъплението. Потерпевшата е с множество хематоми по главата и тялото.

Източник: balkanec.bg

Коментари (21)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Май, 09:05

    Glad!.......shte go pusnat s podpiska i posle probaciika.eh bulgaristan.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Май, 09:07

    Cqlata sistema e nekadarna.hodil sam s po 3 adwokata...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Май, 09:16

    абе нещо няма ли да се мнаправи вече в тази община, много зачестиха побоищата и грабежите.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Май, 09:47

    Tuka pomagat samo wrazki w sada ili sobstweno razsledwane...

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Май, 09:58

    Народе, докато не се вдигнем и отидем пред общината, докато не се пролее кръв в цялата ни страна, докато си мълчим, ще ни изпопребият, ще изтребят майките ни, децата ни и т.н. Разберете, че всичко зависи от нас, от обществото, не трябва да ние страх, не разбрахте ли вече, че няма кой да ни помогне, никой не го е грижа за вас, за нас... НЕ трябва НИКОЙ да гласува и на тези и на които и да било избори, всичко е манипулация, говорят ви сладки приказки, след това ви плашат, че ако не гласувате, виждате ли еди коя си партия ще спечели, турци, цигани и т.н и вие им вярвате, а не се и замисляте, че страха манипулира....всичко е измислено и вашите гласове са глас в пустинята. Нали сте свидетели на това, което се случва, замислете се, утре някоя друга женица ще пребият и управляващите ги боли...., не им пука, всичко е маскарад, те да са богати, ние да сме бедни и прости, щото само така се управлява народа- беден, страхлив, невеж....
    Ако има поне малко справедливост този, и другия изрод хващат ги и публично на центъра на града да ги покажат, айде да видим тогава дали няма да има резултат, ама.....неее, защото те-мангалите са избирателите и за това си позволяват всичко, но ако го хвана този ще го разстрелям и хич няма да ми пука, после какво ще стане, щом няма закони, има народна справедливост, това трябва да стане, ама не става само с приказки... НА УЛИЦАТА, пред ОБЩИНАТА , пред ПАРЛАМЕНТА, ама не с добро, с добро видяхте, че не става...

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Май, 10:01

    Гл. секретар Лазаров отчита спад на престъпността с 25% , а новините са пълни с престъпления .даже вече и от затворите бягат като мишки ,но управляващите са най-добрите!!! вервайте им ! ще дадат някое кебабче!!!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Май, 10:20

    Аре бейййй...некой от управляващите нема ли да вземе некви мерки.....или да викаме СОФИЯ-ЗАПАД И ЗАПАЛИМ ЦЕЛАТА МАХАЛА В БОТЕВГРАД!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Май, 10:59

    никой да не гласува

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 14 Май, 11:01

    в този град върлуват престъпници и убийци без никой да иска да сложи ред

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 14 Май, 11:12

    Woww. ne moga da povqrvam i tova e v Botevgrad..ou kakva ironiq. Nqma opraviq v tazi durjavaaa.. prosto me e qd da cheta. Koga li shte se opravi tazi kasha, ciganite ni prevzeha i nikoi ne pravi nishto po vuprosa - pohvalnooo !!!!!!!!!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (234)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete