Петък, 3 Май 2024, 23:23

НПГ по КТС отвори врати за своите бъдещи възпитаници (Галерия)

22 Април, 08:56
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 434 0


НПГ по КТС отвори врати, за да посрещне бъдещи осмокласници и техните родители. Те имаха възможност да разгледат обширната база на училището, нагледни примери и проекти свързани с дейността на учениците по време и извън учебните занятия, както и да общуват с голяма част от преподавателите там.

В 11:00 ч. се проведе среща с ръководството на училището, като думата взе Николай Сираков - директорът на гимназията. Представи своя екип учители, инженери преподаващи по професионалните предмети, работния процес в училището, общежитията, но най-вече наблегна на това с какво това училище е по-различно от останалите гимназии. Венцислав Начев, представител на инженерния състав, разказа за обучението, предметите, които се изучават в различните класове и някои от извънкласните дейности, свързани с програмиране.

Мартин Пантелеев и Никола Васев, които са представители на Училищен ученически съвет, запознаха гостите с дейностите, организирани и извършвани от съвета през учебната година.

Денислав Димитров - бивш възпитаник на гимназията и представител на компания SchwarzIT, обясни колко лесно и бързо се изгражда връзката между учащи в НПГ по КТС и бъдещите им работодатели.

След срещата, гостите имаха възможност да зададат своите въпроси към директора, ръководството, както и към настоящи и бивши възпитаници.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete