Вторник, 7 Май 2024, 07:13

Няма да има коледни добавки за пенсионерите

14 Ноември 2014, 07:43
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1888 16


Министърът на финансите в новото правителство Владислав Горанов съобщи, че тази година няма да има коледни добавки за пенсионерите, предаде "Нова" телевизия.
 
"Всеки иска да е добър и благороден. Има право да е добър, когато го прави със свои средства. Аз благороден с чужди средства не искам да бъда", заяви Горанов.
 
Той бе категоричен, че добавки няма да бъдат отпуснати и допълни, че "ако съберем приходи догодина, направим бюджет без дефицит, може да си позволим да сме широкоскроени".
 
Думите му са в разрез със заявеното от вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин при встъпването му в длъжност. Тогава той каза, че ще настоява пенсионерите да получат коледни добавки и поиска срок от една седмица, за да разбере какви са възможностите за това.
 
Попитан от Диана Найденова дали е съгласен с Калфин, че трябва да се увеличат плащаните за осигуровки средства, финансовият министър каза: "За нас темата за промяна с данъци и осигуровки не стои".
 


Източник: http://www.dnevnik.bg/, Фотограф: Надежда Чипева Капитал

Коментари (16)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 09:49

    най-добре е и вас да ви няма, боклуци :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 10:41

    Благодаря Дянков 2

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 11:21

    По-важно е, че успяха да си вдигнат заплатите депутатите, а пенсионерите не са важни, въпреки, че са учили и живяли с парите на тези пенсионери, които сега са обречени на глад и мизерия.Има някаква висша сила, която ще им върне за подигравките с бедния български пенсионер, а и с младите майки и те не са в по-добро положение.Има съдба, и тя не прощава.
    :x :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 11:24

    Беше ни ясно, че дойде ли Бойко на власт няма да има и стотинка за пенсионерите, та нали сме лош материал, но и той е ял от нашите пари.Ще се задави и ще му стигне веднъж за винаги.Безсрамно е поведението му. :uups:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 11:40

    А за депутатите и политиците ще има ли???

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 12:47

    Ами да, лош материал сме, гадна е истината, но е факт.Ако бяхме добър материал,нямаше да позволяваме да се гаврят с нас, гласувайте отново,и отново, и доказвайте истината-лош материал

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 16:15

    погледнете назначенията, какво очаквате :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 14 Ноември, 16:49

    То па през мандата на комунягите нали дадоха 3-5 лв, та сега се оплаквате... не виждате ли, че хазната е опоскана отсекъде, та чакате коледни пенсии... а че сме лош материал е факт, защото позволяваме нашите осигуровки да отиват за помощи и обезщетения на "братята роми"!!!

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: бапи 14 Ноември, 21:59

    Комунистите успяха да опоскат за една година толкова, колкото за 25 години никой неможа! За това нагло седяха една година за да прилапат заемите, които безмислено взеха. И сега това е резултата. Искайте си парите от Станишев!А!Ама той къде е сега? А да-в Брюксел! Кефи се и ви се подиграва наивници. Ама лошо е,че и ние патим покрай вас. Трябваше 1990гда се забрани със закон тази партия и сега да сме като Чехия. Имайки предвид възраста на членовете ,тя скоро ще изчезне и слава на Бога за това!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete