Събота, 27 Юли 2024, 07:19

"Няма да пропусна 4 години в безгрижие и ще се боря всячески за просперитета на община Етрополе!" - инж. Владимир Александров (ВИДЕО)

14 Ноември 2023, 19:50
(7) (2)
Етрополе - Новини
Прочетена: 4054 0


„Искам да запомня този момент и да срещна погледа на всеки един от вас – тук присъстващите днес в тази зала, защото той е исторически за мен и е голяма чест да държа символите на града; да пазя ключа на Етрополе с една единствена цел – благополучието на община Етрополе. Община Етрополе има потенциал, който всички ние сме длъжни да развиваме по прозрачен, достъпен и достоен начин. Да бъдем безупречни в нашите решения, които няма да са леки!

Пожелавам на всички общински съветници да бъдат креативни, конструктивни и да запомнят, че нашата цел – единствена, е просперитетът на Етрополе. Няма да щадя време, нерви и средства! Няма да пропусна 4 години време в безгрижие и ще се боря всячески за просперитета на община Етрополе!“


Това са първите думи на кмета на Етрополе – инж. Владимир Александров, след като положи клетва за встъпване в длъжност на днешната тържествена сесия.

Припомняме, че инж. Владимир Александров бе избран за кмет на Община Етрополе на втори тур с подкрепата на 53.38% от гласувалите етрополци.

"В Етрополе се проведе кметска надпревара, достойна за Олимпиада. Но изборите свършиха, а вие сте избраните, които ще трябва да работят за по-добрия живот на етрополци през следващите 4 години.

Пожелавам успех и здраве на кмета Владимир Александров и на новоизбраните общински съветници!"


Това заяви областният управител Юлиян Леков по време на тържествената церемония по случай клетвата на кмета и новите общински съветници. Той подари на инж. Александров символичния ключ на Областната управа „за да знаят кметовете и общинските съветници, че по всяко време вратите на Областната управа са отворени за тях, а ние от областната управа ще съдействаме“.






Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete