Четвъртък, 2 Май 2024, 07:18

Обиски и претърсвания в кабинета на шефа на Агенция "Митници" – правчанката Петя Банкова

3 Април, 17:30
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2170 26


Според неофициална информация, обиск и изземвания бяха извършени в кабинета на директора на Агенция "Митници" Петя Банкова и нейния заместник Людмил Маринов. Въпреки че все още няма потвърждение дали двамата са задържани, адвокатът на Банкова твърди, че не е имало арест, а от кабинета са иззети бележки за контрабандни канали, които тя планирала да разкрие.

Петя Банкова допълни думите на адвоката си, като се изкара жертва на политическа основа. Тя сподели, че се чувства като първата жертва на новата КПКОНПИ, но няма да се предаде. В изказването си пред медиите Банкова подчерта, че е напуснала службата си в ДАНС поради лоши отношения с председателя на агенцията за национална сигурност Пламен Тончев.

Правчанката отрече да познава сочения за контрабандист Николай Николов - Паскал. Тя добави, че в момента на разкритието на дейности на Агенция "Митници", тя е на разпит в КПКОНПИ.



Източник: balkanec.bg

Коментари (26)

  • Отговори (1) (3)
    1. добавен от: Гост 3 Април, 21:12

    Тъз не я знам, на.чии ора е?

    • (1) (0)
      1. добавен от: цеца 26 Април, 11:34

      е как да не я знаеш. цяло село я знае. петя на Цеца Гунинска, дето клюкари по цял ден за ората и иска имоти имоти и още и още.

  • Отговори (7) (1)
    2. добавен от: Анонимен 3 Април, 22:03

    Щерка е на една наша правчанка от Гунинците и Машовците - на Цеца Гунинска по мъж Маринца Банкова, дето живее в къщата на кьошето срещу гимназията и автогарата. Много свестна и добра жена е Цеца!

    • (6) (10)
      1. добавен от: Анонимен 3 Април, 23:46

      Не е твоя работа да даваш пресконференция за хората ако те искат нещо да кажат, ще кажат. Какво им разтягаш целото родословно дърво.

    • (2) (3)
      2. добавен от: Анонимен 4 Април, 00:38

      Да се не бръкате нещо? Защото има още една Цеца Гунинска, на Бисерчо от Данс майкя му.

  • Отговори (4) (0)
    3. добавен от: Анонимен 3 Април, 22:07

    Нещо общо със Стефчо Банков?

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 3 Април, 22:18

      Деца от една майка и един баща.

  • Отговори (3) (9)
    4. добавен от: Анонимен 4 Април, 01:48

    Защо се занимавате с хората селски клюкарки оставете жената на мира грозно и селско е

    • (9) (2)
      1. добавен от: Анонимен 4 Април, 02:07

      Защото всичко в държавата е свински черва. Защото поведението, което прояви не предвещава, че въпросната дама заема такава позиция в държавата и обществото. Защото подхода й бе като на "ощипана мома". Защото заговори за американски интереси и т.н. Защото много про американски и накрая зад рамото на всички тези наднича образа на Фамилията от Правец.... Въобще пълен батак....... Да сме здрави, че кур ни чака като общество

    • (4) (5)
      2. добавен от: Дп 4.1 4 Април, 07:01

      Много си прав за съжаление. Твърди се, че ДАНС са ударили контрабамден канал, свързан с ръководството на пеперастите. Винаги зад всичко наднича по една правешка или орханийска. июи етрополска фамилия. Като Бермудския триъгълник сме.

  • Отговори (0) (3)
    5. добавен от: Гост 4 Април, 07:49

    Кога влязоха да търсят, кога се появи адвокат и? Странно бързо, нали?

  • Отговори (9) (1)
    6. добавен от: Анонимен 4 Април, 07:51

    Не познавам тази жена, но близо 35 години работя с митнически служители на всякакво ниво. Ако не познава и не е чувала за,"Паскал", един от водещите контрабандисти в България, мястото въобще не и е там. Този боклук, със сигурност има повече власт в митниците от нея. Или се прави на честна девойка.

  • Отговори (8) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Април, 08:08

    Българските митници са такава гнойна, корупционна язва,от демокрацията ,насам, че арестуването на тази женица и вменяването вина на Асен Василев е пародия и предизвиква истински смях. Напротив, Василев се опита да вкара някакъв ред,без да съзнава,че е десетата дупка на кавала, в тази паяжина.

  • Отговори (9) (0)
    8. добавен от: Анонимен 4 Април, 08:36

    "Капо ди тути" на Българската контрабанда са Пеевски с цигарите и Домусчиев с лекарствените субстанции, който си купи пристанище за улеснение. те наследиха всички канали на бившите служби, които работеха за Българската хазна. Пипнки са им Къро,Таки,Паскал и без изключение цялата митническа администрация и това го знае всеки, който е имал допир там и то от 30 години. След Христо Кулишев, всико се разпадна. Отделна армия/да армия/ е Китайското карго, но там трепят. Накрая ще изкарат виновни един кротък педал и една женица, дето още не си е подредила бюрото. И хората се радват....

    • (2) (2)
      1. добавен от: Анонимен 4 Април, 08:37

      Пионки са им....

  • Отговори (10) (0)
    9. добавен от: Анонимен 4 Април, 09:34

    Уморен и омерзен съм.Сигурно защото съм стар. Но как ще живеете вие мили хора,с бъдеще, когато ,истина и неистина, добро и зло,правилно и неправилно, вече нямат дефиниция. Актуалната, такава за деня, или седмицата, научавате сутрин по ТВ и е с по-малка трайност,от храната, която ви предлагат в търговските вериги.

  • Отговори (6) (1)
    10. добавен от: Анонимен 4 Април, 12:30

    Представете си тази женица да забави кораб на Домузчиев за митническа проверка,или да приземи товарен самолет на Пеевски, за същото. До вечерта ще е арестувана за човекоядство.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete