Събота, 4 Май 2024, 12:05

Обществено представяне на идеен проект за благоустрояване на междублокови пространства в жилищен комплекс „ Васил Левски“

15 Март 2022, 16:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1651 8


Oбщина Ботевград съобщава на всички заинтересовани органи, организации, физически и юридически лица, че на 18.03.2022г. от 17:30ч. в зала "Ботевград" кметът г-н Иван Гавалюгов и експерти от общинска администрация отново ще представят идейния проект за благоустрояване на междублокови пространства в жилищен комплекс „Васил Левски“.



С оглед облекчената епидемичната обстановка в страната общественото обсъждане ще се проведе изцяло присъствено при спазване на противоепидемичните мерки за безопасност.

Видеопредставяне на идейния проект:




Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (10) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Март, 16:38

    Никога нема да стане това. Тея по новия изток ще ги омачкат тия фиданки като стой та гледай. зеленина там не вирее освен бунака зад блоковете,дето си изхвърлят боклуците. Заприличало е на рали трасе

  • Отговори (11) (3)
    2. добавен от: Анонимен 15 Март, 18:00

    Как убяво е направено наши ора да скубнят парици

  • Отговори (11) (3)
    3. добавен от: Анонимен 15 Март, 20:57

    Хората от този фонтан ли ще си наливат вода? Явно кметът е решил да премахва чешмите в наше село. Оправете настилката, тротоарите, аранжирайте лехите и всичко ще бъде супер. Ама нали фирма ЛКС трЕбе да яде

  • Отговори (11) (3)
    4. добавен от: Анонимен 15 Март, 21:43

    Много се лъже, ама много. Само обещания, снимки, картинки, а неудобствата за хората стават все повече. В някаква измислена реалност живеят някои. Останахме излъгани за много неща, а някои все още вярват, че това дето се говори, ще стане.

    • (10) (2)
      1. добавен от: Анонимен 16 Март, 04:06

      Догодина са местните избори. Кметът,който от една година се скри като шумкар и провежда конферентно сесиите на ОС, реши последните месеци да имитира дейност. Каквото е направил - направил. Най-важното беше вкарването ни в областното дружество на ВиК на хората на Валентин Златев. Предупреждаваха го, че полза няма да има. От една година цената на "питейната" вода стана двойно по-голяма, качеството й същото, а старият Златев си върти воденицата. Очевидно кметът се готви за нов мандат и потяга дружбата с БСП- Николина Цолова

  • Отговори (9) (3)
    5. добавен от: Анонимен 15 Март, 23:35

    То направиха стария та за тва захапаха новия. Колко могат да ти обещаят толко никои не може да те излъже. Но нека идват избори. Няма да е вечно все така! Да си знаете всички. Че ако почна да изреждам през община, детски градини, общински, социални, библиотека, спорт, култура, туризъм, музеи ще има за всеки не се притеснявайте и ти не се притеснявай дет се мислиш за велик! .....Ще ви стане лошо. Но има време след малко де се вика почваме. Оплели сте се като свински черва, кои сват кои брат .....Няма да ви се размине. ОБИЧАМЕ ВИ!

  • Отговори (11) (2)
    6. добавен от: Анонимен 16 Март, 09:12

    На Ванчу това му бе последния мандат. Тотален провал на всички фронтове с изключение на баскета,където ние и местните фирми финансираме неговите хобита и страсти.

  • Отговори (4) (0)
    7. добавен от: Анонимен 16 Март, 16:18

    Паричките от проекти май са най- сладки. Лесно като детска игра, може и от кревата да си ги правим. А изпълнение после- йок.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (212)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete