Вторник, 23 Април 2024, 23:19

Община Елин Пелин с награда в конкурса „Кмет на годината“ 2022

4 Октомври 2022, 15:24
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 840 5


Кметът на община Елин Пелин – инж. Ивайло Симеонов бе удостоен с приз в категорията „Градска Среда“ на церемонията по връчването на наградите „Кмет на годината“ 2022. Наградите в категорията „Градска среда“ връчи Карел Крал от „Електрохолд България“. Освен община Елин Пелин, в същата категория бяха отличени и общините Белослав и Ямбол.

Станислав Владимиров, кмет на община Перник, спечели конкурса „Кмет на годината“ 2022 с 3228 гласа от общо 9290 гласували. Общо в гласуването са се включили 70 хиляди души за всички категории. Призът му бе връчен от вицепрезидента на България Илияна Йотова на церемония днес в София.

Владимиров заяви, че 30 години слушаме как трябва да се направи децентрализация, но единствената децентрализация се е случила само на думи и ангажименти. Той бе категоричен, че именно местната власт направи така, че България да се развива с бързи темпове.
Конкурсът "Кмет на годината" е инициатива, която започна в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. Организатор на конкурса и церемонията е Kmeta.bg, чието основно внимание е насочено към работата на всички 265 общини с над 120 хил. служители, посочват организаторите.

В категория „Кмет на гражданите“, наградата, връчена от вицепрезидента Илияна Йотова, спечелиха: за малка община – Душо Гавазов, кмет на община Мъглиж, за средна община – кметът на община Козлодуй Маринела Николова, за голяма община - Живко Тодоров, кмет на Стара Загора.


Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (8) (0)
    1. добавен от: Анонимен 4 Октомври, 20:33

    Трябва да му връчат първа награда по цирково изкуство.

  • Отговори (6) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 21:41

    Балканец, не ни занимавай те с този измислен герой.

  • Отговори (10) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 22:30

    Каква градска среда с този мръсен въздух, който дишаме всички. Кмето Ивайло Симеонов еднолично разреши построяването на завода за преработка на пластмаси. Който е гласувал този да спечели трябва да не е с всичкия си.

  • Отговори (10) (0)
    4. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 22:49

    Този защо получава такива награди...??? Всеки ден спира водата, с тока има проблеми и горят уредите на хората, по селата от чешмите тече тиня, а тоя колекционира награди. Кой му ги дава?

  • Отговори (7) (0)
    5. добавен от: Анонимен 10 Октомври, 10:11

    Този така наречен за краткост кмет е всъщност един пътуващ клоун които говори лакардии на хората а всъщност ни краде всеки ден. Какво се подобри в общината откакто беше спуснат.Всичко по негово време се влошава. ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete