Събота, 27 Април 2024, 23:54

Община Етрополе обявява фотоконкурс за годишен календар

6 Март, 14:26
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 986 0


Фотоконкурс за снимки под надслов „Красотите на община Етрополе в календар“ обявява Общината. Идеята е да бъдат представени местните природни, архитектурни и културни забележителности като ги съберем и съхраним в годишния календар за 2025 г.

Фотосите трябва да съдържат елементи от градския пейзаж или природните дадености, разкриващи уникалната атмосфера и природа на региона през четирите годишни сезона.

В конкурса може да участва всеки, който проявява интерес към него. Условието е да се изпращат максимум до 4 /четири/ броя снимки представени в цифров вид - черно-бели или цветни, тип на файла- JPG или PNG. Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 1200x1600 пиксела. В начинанието могат участват само авторски снимки.

Фотографиите се изпращат на e-mail: pr@etropolebg.com с посочени: трите имена на автора на снимката, възраст, адрес, телефон за връзка, кратко описание на фотоса и мястото, където е направена.

Фотосите ще бъдат качвани на официалната Фейсбук страница на Община Етрополе, където всеки ще може да даде гласа си за предпочитаната от него снимка. 12 от тях ще бъдат оценени и класирани от комисия.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete