Понеделник, 20 Май 2024, 16:13

Община Костинброд поема обществения транспорт от 1-ви август

1 Август 2023, 07:56
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 723 0


Ден преди стартирането на услугата от „Общински превози Костинброд“ ЕООД се осветиха новите автобуси, базата и офисите на общинското дружество.

Техниката и базата за нуждите на дружеството бе осветена от отец Желязко Симонов от храм „Свети Великомъченик Георги”, с. Петърч.
На освещаването присъстваха кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, управителят на „Общински превози Костинброд“ ЕООД, г-н Тошко Тодоров, председателят на комисията по транспорта в Общински съвет Костинброд, г-н Мариян Младенов, заместник-кметът инж. Габриела Трайкова, общинските съветници: г-жа Даниела Станкова, г-жа Камелия Велкова, г-жа Марияна Кръстанова, г-жа Анелия Велева, г-н Димитър Найденов и г-н Валентин Делчев, кметове на населени места и кметски наместници, служителите на дружеството, в това лице шофьорите на автобусите, служители на общинска администрация- Костинброд и жители на община Костинброд.

От днес за улеснение на жителите на община Костинброд и по-добра информираност, се поставят табели с маршрутното разписание на всяка спирка. Така пътуващите могат да видят точните времена на пристигане и заминаване на транспортните средства, както и честотата на движение. Във всеки автобус ще може да се сканира , чрез QR код, автобусното разписание и да бъде запаметено на мобилното устройство.

Председателят на Комисия по благоустрояване и комунални дейности, транспорт, търговия, съобщения и туризъм /ТТСУ/, г-н Мариян Младенов, заяви:

„Общински съвет- Костинброд имаше нелеката задача да вземе решения за закупуване на нова транспортна техника. Благодаря на всички колеги, общински съветници, че единодушно, с общи усилия за няколко месеца успяхме да създадем дружество за благото на жителите на община Костинброд. Аз, като председател на комисията на транспорта, ще следя изкъсо работата на дружество „Общински превози Костинброд“!
Управителят на дружеството „Общински превози Костинброд“ ЕООД, г-н Тошко Тодоров, заяви:

„Пред мен стои задачата да оправдая очакванията на ръководството на община Костинброд и Общински съвет-Костинброд. Целите са високи още от самото начало до такава степен, че услугата, която ще предоставим на жителите на община Костинброд нямат много по-големи общини от нашата.“

Кметът на община Костинброд, заяви:
„Основната заслуга, за да сме се събрали днес тук е на целия общински съвет – Костинброд! Благодаря им за единодушните решения по повод транспорта в община Костинброд. Във връзка с последното взето решение на Общински съвет – Костинброд № 1116 от 24.07.2023 г. от утре дружеството „Общински превози Костинброд“ ЕООД започва да работи и ще обслужва жителите и гостите на община Костинброд. Пожелавам лек и безавариен път на шофьорите, които от утре започват да изпълняват така нужната ни услуга за цялата община. Обръщам се с призив към тях да работят със сърце и душа, и да бъдат в максимална услуга на гражданите. Благодаря им, че днес са тук и те ще останат в новата история на община Костинброд като първите автобусни водачи на общината. Считам, че имаме силата и възможността да изградим едно перфектно дружество, с необходимата техника за гражданите и днес това е началото! Господ да е пред нас, а ние след него! Успех ! „

От утре, 1 август 2023 г., започва дейността на общинското дружество „Общински превози Костинброд“
Гражданите, ползващи градския транспорт до община Костинброд и обратно при нередност могат да подадат писмен сигнал на
e-mail: kostinbrod.bg@gmail.com , както и в деловодството на общинска администрация-Костинброд.

Когато нередността се отнася до пътуване за и от село в община Костинброд, сигнали могат да бъдат подавани и в деловодството на съответното населено място.

Относно маршрутни разписания и въпроси, отнасящи се до вашето пътуване потърсете „Общински превози Костинброд“
на телефон : 0897 77 22 25 или пишете на
e-mail: op.kostinbrod@gmail.com.

За връзка с община Костинброд:
0721 68 718 – Дирекция „Транспортно, техническо обслужване, оперативни програми и проекти“ в общинска администрация-Костинброд;
0721 66 631 – Дежурен телефон на общинска администрация-Костинброд

Община Костинброд и „Общински превози Костинброд“ ЕООД желаят на гражданите ЛЕК И ПРИЯТЕН ПЪТ!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (258)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (140)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (53)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete