Сряда, 8 Май 2024, 22:50

Община Правец участва в проект "Партньори за по-добра местна и регионална политика"

23 Октомври 2013, 13:02
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2988 0


Областна администрация на Софийска област бе наградена днес за успешно приключилия проект „Партньори за по-добра местна и регионална политика”. Проектът се финансира по Оперативна програма „Административен капацитет”, приоритетна ос I - Добро управление, подприоритет 1.3. „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики”.
Наградата бе връчена лично от г-жа Моника Димитрова-Бийчър –директор на дирекция и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма ”Административен капацитет"(ОПАК). Това стана в рамките на Годишното информационно събитие и Деня на отворени врати на ОПАК, проведени в зала „Средец” на хотел „Шератон” в София. Партньори на Софийска област по проекта са общините Правец, Годеч, Костинброд, Божурище, Долна баня и Костенец.
В речта си г-н Богомил Алексиев – Главен експерт в Областна администрация на Софийска област, благодари от името на областния управител Емил Иванов, за оказаната чест и представи накратко резултатите по проекта, които вече се прилагат от общините на Софийска област и областната администрация при изготвянето на програмните документи за следващия планов период 2014 – 2020 г.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (226)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete