Понеделник, 13 Май 2024, 01:25

Общинари чистиха Вазовата екопътека

20 Май 2016, 13:54
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 2564 31


В събота служители на община Своге почистиха “Вазова екопътека” в село Заселе, като боядисаха предпазната ограда на екопътеката, почистиха се храсти и тревна растителност, събраха се нерегламентирано изхвърлени битови отпадъци.
По този начин общинската администрация се включи в кампанията „Да изчистим Европа”.


Източник: община Своге

Коментари (31)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 20 Май, 14:00

    elina takeva 6to q nema :D

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Готвач 20 Май, 14:27

    Защото яде мекици с боза :lol:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Май, 16:16

    А Златка сладка беше ли

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Май, 16:36

    А бате Вальо еколог ли е

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Крайно време е !!!!!!!!!!!!!!! 21 Май, 08:23

    Кога, в Своге ще има таксита които да обслужват влаковете и маршрутките след 18 часа???

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 21 Май, 21:30

    Крайно време е такива като теб, да спрат да си уплътняват времето като пишат без да са сигурни. Таксита има до 20ч., ако се е случило да няма най вероятно е имало много клиенти, а на теб не ти е харесала идеята да изчакаш 5-10мин, си купи кола. Ако пък говориш за малките часове, то мястото ти е в столицата там ще имаш много коли на разположение. Нещо друго да не ти харесва?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Крайно време е !!!!!!!!!!!!!!! 24 Май, 09:13

    Дали ще си купувам коли и къде ще живея не си ти човека който да определяш! И е крайно време да се самосезират от ДАЙ и да започнат да ви проверяват защото никой от вас не пуска касов бон за услугата която предлагате! Возите на нереални пари за километър! Точно и по тази причина до шест седем ако не вали или ако не е много горещо време може да се разчита на вас! Крайно време е да има законни таксита в града!!!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 24 Май, 12:17

    Ма и ти не си човека, който ще си позволява да говори за неща който не отговарят на истината. Аз няма как да ти пусна касов бон, но ако много настояваш кажи и фактура ще ти издам тъпанар! Относно ДАЙ, колите ги проверяват и то често, а относно касовия бон, малумнико взимаш и го хвърляш и се ядосваш че няма кой да ти го осребри ли та така се излагаш. Тарифите са уточнени съгласно законите, а ти ако смяташ че някой ще те вози за без пари, показва само че си идиот. Таксита има, но ако ти си с такова поведение то ще се окаже че не искат да те возят, и нормално никой не е длъжен да търпи поредния досадник. Всички автомобили в града са законни прости ми човеко, а ти щом имаш такова свободно време, го уплътни с нещо по смислено.
    Сега самосезирай който искаш, и знам че ще бъдеш анонимен до последно, щото те е срам от себе си.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Крайно време е !!!!!!!!!!!!!!! 24 Май, 13:08

    Ясно е че са уточнени и че ги пише на стикери по колите ви! Но след като не пускате апаратите как хората може да са сигурни че това е реалната стойност на услугата??? Вие сте си наумили някаква сума до даден квартал или населено място до града и така от години лъжете хората!!!!! И е крайно време да се вземат мерки!!!! Дали ДАЙ дали господари на ефира...все нещо трябва да се направи за да да се сложи край на безобразията ви!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 24 Май, 17:10

    Ама ти малумен ли си, къде видя в написаното от мен че аз съм таксиметров шофьор. Казвам се Мария, доста хора около мен ползват услугите и недоволен освен теб няма. Не ми говори глупости защото единственото ти спасение е че си анонимен, иначе бих ти разбила главата мърльо. Викни Дай, викни господари ма се приготви да говориш открито, което май те притеснява защото ако беше такъв куражлия щеше да се представиш с име. Така че намирай си работа и излез от ролята на съдник преди да си намериш майстора. Това с "безобразията" внимавай на кой го казваш защото не знаеш какво правиш ей мишок. И престани да визираш мен в писанията си, защото аз и хората около мен са клиенти като теб, ма как само ти си имаш проблеми говори за това че си поредния комплексар.
    Спирай с идиотщините ако обичаш!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (237)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (68)
70% Complete