Събота, 27 Юли 2024, 03:48

Общината изплати финансова помощ на 59 майки в размер на 30 500 лева

22 Февруари, 17:20
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 804 15


Днес Община Ботевград изплати финансова помощ на 59 майки, подали заявления в периода
01.10.2023 - 31.12.2023г.

Размерът на изплатената сума е 30 500 лв. , както следва:

- 28 майки с висше образование по 600 лв. - 16 800 лв.

- 1 майка с висше образование с близнаци по 600 лв. - 1 200 лв.

- 20 майки със средно образование по 500 лв. - 10 000 лв.

- 5 майки с основно образование по 300 лв. - 1 500 лв.

- 5 майки без образование по 200 лв. - 1000 лв.

Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 19:51

    Как и къде можем да кандидатстваме за такава помощ?

  • Отговори (2) (2)
    2. добавен от: Атанасова 23 Февруари, 09:40

    Какво неравенство хората с висше да не са извънземни или безсмъртни,та ще взимат повече от другите,като всичко в тази държава, пълна помия.

    • (3) (1)
      1. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 10:29

      Хората с више са учили докато ти си си бъркала в носа. Обществото не ти е виновно, че не си учила когато е трябвало.Това е меритокрация, не комунизъм

    • (4) (1)
      2. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 10:54

      Така е в живота, 2. Хората с по-висок ценз вземат и по-висока заплата на работното си място, отколкото тези, които не са учили. И това е справедливо.

    • (1) (2)
      3. добавен от: Атанасова 23 Февруари, 12:37

      Значи, аз не съм майка,а дебил такъв, три деца съм дала на държавата,май подценявате труда на тези които ви,хранят,обличат и прочие. Мъжът ми е
      фермер и не се оплаквам, ама не понасям несправедливостите,а ви е двамата льольовци дето пишете тука, ако не е един, заслужавате да ви дам тия деца с минималната и да ги гледате,загубеняци.Големи философи се извъдихте бе.

    • (2) (0)
      4. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 19:53

      Значи ние трябва да си биеме гъза в тавана, щото ти си родила 3 деца ли ? Да ходим даа пляскаме на всяка в махалата освен а ? Обществото не ти е длъжно да ти плаща, защото ти не можеш да си правиш сметка. Като не можеш да издържаш 3 деца, да не си ги раждала, аман от мрънкала човек. :roll:

    • (1) (1)
      5. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 21:11

      Нещо не четеш внимателно какво пиша клоун такъв. Обясних,че мъжът ми е фермер, и повярвай мога да гледам и шест деца, но органически не понасям несправедливостите, и вярвам,че срамно работа няма познавам много учени, па прости и вързани в ръцете, и на вързано куче хляб не може да дадат. Прочети внимателно какво съм написала в 2.3,и вникни в него, освен ако не си много прост,и друг път не се изказвай неподготвен че ставаш за смях. Запомни още едно нещо от мен умнико, не питай старило,а питай патило,и по голямо училище от живота няма.

    • (1) (0)
      6. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 22:35

      Най-добре ходи и ти на полето при мъжа ти, щото се държиш ,като "фермерка', но със самочувствие на царица. С кои очи си дошла тука да държиш сметка на обществото аз не знам

    • (1) (1)
      7. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 23:05

      Докато мъжът ми плаща такива големи данъци, та храни обществото и такива като, ще държа сметка и ще искам коректен отговор,а ти не ми задавай точно на мен такива въпроси защото олекваш. Моето мото в живота е всички сме хора, и не деля хората на бедни и богато,готова съм да подам ръка на всеки,а не тези с измислените правила,на тебе 5 лева, на тебе 500,защото си марсианец,ли какво ли,айде помисли над моите думи,ама наистина стига да имаш капацитет, и да видя дали ще стигнеш до правилния отговор, ако за пореден път не успееш, значи си безнадежден случай. Запомни едно нещо,тези на които раболепничиш са слуги на народа, и също са длъжни да дават отчет на такива като мен. Изчерпателна ли бях?

    • (2) (0)
      8. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 00:57

      Слез от небесата госпожа. Много ти е надуто егото, честно.Нека не изпадаме в някакви мерения на оная работа "кой колко данъци плаща" ,защото ще "увиснеш" много бързо. Аз съм си сам работодател, и си плащам данъци (много по-високи от вашите фермерските,между другото. И го споменавам единствено, защото ти не престана да надуваш И по тази точка, която няма никаква връзка с темата като цяло. Фермер с више образование, който е учил да е фермер, и фермер с 5то отделение, са две различни животни. По поведението ти, мога да сведа че си от вторите). Не си мисли, че някой ти е длъжен, само защото мъжа ти ти кляка, няма причина аз ,или останалото общество да прави същото. Можеш да бъдеш изчерпателна цела нощ, пак няма да излезеш права. Приказваш глупсоти на търкалета ,в които само ти си вярваш :roll:

    • (1) (1)
      9. добавен от: Атанасова 24 Февруари, 09:47

      За пореден път се обедих,че ти не си от сложните,аз какво ти обяснявам, ти какво ми говориш,дето е казал народа де го чукаш, де се пука,спирам да ти повтарям, защото явно не можеш да вникнеш в написаното от мен,и те слагам в категорията безнадеждни случаи,въпрос на умствен капацитет, а относно, кой колко, е учил и какъв фермер е не мисля да ти обяснявам, защото си кон с капаци и няма да ме разбереш. Аз съм достойна гражданка на тази държава, при това,че сме изчезваща нация дала три достойни члена на обществото, с мъж даващ хляб на много хора и който спонсорира тази и още и още,май онемя господин някакъв си работодател. Спирам да то обяснявам докато не получиш свише разум. ТОЧКА

    • (1) (0)
      10. добавен от: Анонимен 24 Февруари, 13:54

      По какъв аршин си мерила достойнството си като гражданин не искам и да знам :lol: По поведението ти мога ай спокойно да заявя ,че обществото с нищо няма да загуби ако утре се пренесете в друг град. ДА НАПОМНЯ , че ти беше човека който ме нарече дебил. Според теб, достоен човек, по твое определение,трябва ли да отговаря с убиди? Не отговаряй,въпроса в реторичен. Много комплекси имаш и търсиш валидация за тях в Интернет. Потърси терапевт "ТОЧКА" :roll:

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 12:30

    Ясно е едно,най големите ставки,ще вземат нашите хора /правилните хора/,абе всичко е корупция и игри.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 23 Февруари, 17:25

    Правилно иначе пред общината ще се зачерни

    • (1) (0)
      1. добавен от: Анонимен 25 Февруари, 19:30

      Ами да се зачерни нали е за това.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete