Сряда, 8 Май 2024, 03:37

Общинската организация на БСП с декларация в подкрепа на Христо Якимов

29 Април 2015, 07:31
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1480 4


Делегатите от общинската конференция на БСП от 25 април 2015г излязоха с позиция в подкрепа на общинския съветник Христо Якимов. Тя бе приета единодушно от всичките 90 делегата. Публикуваме нейния текст:
ДЕКЛАРАЦИЯ
От делегатите на Общинската конференция на БСП Ботевград и ръководството на Общинската партийна организация  на БСП.
Относно: скандално агресивното поведение спрямо общиснки съветник и председател на групата съветници от БСП – Христо Якимов, проявено в открито заседание на Общински съвет Ботевград
 
Конференцията на  Общинската партийна организация на БСП Ботевград приема протестна декларация, в която изразява своето възмущение и категорично несъгласие с проявената неприемлива за нас арогантност и грубост от страна на местния бизнесмен Марин Захариев /Цеки/ спрямо ръководителя на групата съветници от БСП Христо Якимов.
Изразяваме нашето голямо разочарование от неадекватното поведение на ръководството на Общинския съвет, в лицето на нейния председател г-жа Йорданка Лалчева и присъстващите представители на ръководството на общинската администрация. Присъствието и липсата на намеса на градоначалникa Георги Георгиев подсказва за предварително уговорено и планувано зрелище от страна на Марин Захариев. Именно  кметът трябва да бъдете гарант за спазването на законите  и правилата. Този акт по категоричен начин показва още един път принципното поведение и твърдото отстояване на позициите от групата съветници на БСП.
Подобна агресия няма да ни спре и в бъдеще още по-мотивирани ще отстояваме справедливостта, прозрачността и непримиримостта в критиките си към нарушенията и беззаконието в името на гражданите на Община Ботевград.
                                                                                            
Общинска партийна организация БСП

 
25.04.2015г.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 29 Април, 07:49

    "Казах, че моята толерантност свърши! Търпях ви 24 години и 22 години преди това. Справих се в живота въпреки вас! Гледах ви как крадете, лъжете и манипулирате и се надявах, че някои ден съвестта ви ще проговори и ще се спрете… Уви…. Отговарям на някаква жена, която ми написа, че никои няма право да обижда електората на БСП". Това оповести Магърдич Халваджиян на личния си Фейсбук
    "Така е. До днес! Заради 1 000 000 бедни, заблудени и манипулирани хора (електорат на БСП), 2 000 000 Българи живеят в чужбина и още 6 000 000 мизерстват в България! Заради 1 000 000 не мислещи и манипулирани от собствените си лидери, 8 000 000 изгубиха мечтите си, живота си, вярата си", категоричен е продецунтът на "Господари на ефира".
    "Никои нямал право да обижда привържениците на БСП!?!?! Напротив! 8 000 000 Българи имат това право!", казва в заключение Халваджиян.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 29 Април, 11:25

    1000""18. ЛРВА ИГРАМА ООЛОВО ИГ ИЗПАРЯБАМ

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 29 Април, 11:36

    Ние вече забравихме за тоя случай, те чак сега го подкрепят. Може би, защото си нямат друга работа.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Пол 30 Април, 10:18

    Комунистите са най-големите крадци и мошеници .техния електорат е само от възрастни хора,които се връзват на лъжите им.Циганите-телефонни измамници са от БКП.ЕВРОРОМА на Цв.Кънчев ,съюзник на БКП.Комунисти ,турци и цигани : Престанете да лъжете и ограбвате възрастните хора и Българския народ .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete