Четвъртък, 22 Февруари 2024, 08:42

Общински съвет избра членове на три важни комисии

1 Декември 2023, 16:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 597 1


По време на своето редовно заседание Общински съвет - Ботевград избра свои представители за членове на три важни комисии:

- Комисията за разглеждане на заявления за финансово подпомагане на граждани с изключително тежки здравословни проблеми;

- Комисията за финансово подпомагане на граждани на община Ботевград за извършване на дейности по асистирана репродукция при безплодие;

- Комисията по чл. 18, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в общински жилища.

В комисиите е заложено участието на представители на Общински съвет - Ботевград. По този повод, предвид променения състав на местния парламент, на редовното заседание вчера бяха избрани членовете.

За членове на Комисията за разглеждане на заявления за финансово подпомагане на граждани с изключително тежки здравословни проблеми бяха избрани: д-р Веселка Златева, д-р Христо Железарски, д-р Цветелина Владимирова.

За членове на Комисията за финансово подпомагане на граждани на община Ботевград за извършване на дейности по асистирана репродукция при безплодие бяха избрани: д-р Петър Анастасов, д-р Елица Петрова, д-р Цветелина Владимирова.

За членове на Комисията по чл. 18, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди и за настаняване под наем в общински жилища бяха избрани: Васил Василев и д-р Христо Железарски.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (6) (3)
    1. добавен от: Анонимен 1 Декември, 18:32

    Защо се допуска Пешо Комара до пари.За други от него няма да има.Страшен мародер.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

отговори
Да (76)
70% Complete
Не (159)
70% Complete
Не знам (14)
70% Complete
Сумата трябва да е по-малка (24)
70% Complete