Петък, 3 Май 2024, 19:44

Общинските съветници гласуваха финансова помощ на Цветомира Димитрова и Александър Александров

30 Юли 2013, 22:14
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1481 0


На своето редовно заседание общинските съветници взеха решение да предоставят финансова помощ на две деца, които имат различна нужда от нея и за  които тя ще е нещо много важно с оглед тяхното бъдеще. 
По точка 19 от дневния ред бе направено предложение относно еднократно финансово стимулиране на Цветомира Димова Димитрова, ученичка от ОУ ”Г. Бенковски” - с. Малки Искър, за насърчаване на творческите заложби и потребности в областта на образованието, науката и културата. Детето живее с родителите си, две сестри и брат, в неблагоприятни социални условия. Родителите са безработни и трудно се справят при отглеждането на децата и подсигуряването на нужните книги и пособия. Съветници взеха решение за еднократно финансово стимулиране в размер на 195 лева.
По точка 23 от дневния ред бе направено предложение от Венета Гергова-зам.кмет на Община Етрополе, относно:
 - Предоставяне на парична помощ на Александър Николов Александров от гр.Етрополе в размер на 2000 лева от бюджета на Общинска администрация - Етрополе. Детето е в тежко здравословно и финансово състояние. Страда от вродено заболяване „муковисцидоза” и за период по-малко от една година е претърпял два пъти сериозно оперативно скъпо лечение. Местният парламент предоставя обща сума от 3000 лева за подпомагане на лечението. 


Източник: http://balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete