Събота, 4 Май 2024, 16:35

Общинските съветници на БСП напуснаха днешното редовно заседание

26 Май 2015, 17:18
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1147 1


Днешното 6-то редовно заседание на Общински съвет-Етрополе започна със сериозни дискусии още при обсъждане на дневния ред. Бяха направени две предложения за промени. Милчо Цацов предложи да отпадне т.4/ Предложение относно определяне на възнаграждение на управителя на МБАЛ „Проф. д-р Ал. Герчев" Етрополе ЕООД гр. Етрополе/-със 7 "за" и 9 "против"то не бе прието.

По предложение на инж.Богомил Георгиев отпадна т.2/ Предложение относно актуализация на бюджета на Община Етрополе към 30.04.2015 г./Сериозен спор предизвика т.1/ Питане относно лошото състояние на ул. Каменица, кв. Ябланица от Групата общински съветници на БСП/. Вносителите на питането не бяха доволни от получения отговор и след размяна на остри реплики се стигна до напускане на заседанието, което доведе до отпаденето и т.3/ нужен е кворум от 2/3 при нейното гласуване/. В обсъждането на възникналата ситуация имаше предложения за по-широка публичност и обществено достояние до заседанията.Питането и отговора ще бъдат публикувани в отделен материал.Заседанието продължи в присъствието на 10 общински съветника.

Предложението по т.4/Предложение относно определяне на възнаграждение на управителя на МБАЛ „Проф. д-р Ал. Герчев" Етрополе" ЕООД гр. Етрополе/стана решение, като бе определен размер от 370% от средната работна заплата.Всички останали предложения от т.5 до т.15 бяха приети с един и същ резултат при гласуване-9 "за" и 1"въздържал се"/Милчо Цацов/.По т.16 бе взето решение за Община Етрополе да бъде представлявана от Росица Иванова Тодорова-Областен управител на Софийска област или от упълномощен нейн представител.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: анонимен 27 Май, 15:18

    Защо напускате, защо ядете всеки месец 500лева бре така ли защитавате интересите на хората бре? Я да видим дали щяхте да напуснете ако се отнасяше за вашия дом, за вашите пари, за вашето семейство?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete