Събота, 4 Май 2024, 04:41

Общинските съветници обсъдиха дейността на „Правецгаз 1” АД

31 Май 2014, 18:00
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1596 3


На редовната сесия на ОбС - гр.Правец, която се проведе днес, беше разгледана и обсъдена дейността на „Правецгаз 1” АД и решение за начина, по който следва да гласува определения представител на Община Правец в предстоящото Редовно общо събрание на акционерите на дружеството.  
В Общинската администрация на Община Правец постъпи покана за редовно общо събрание на акционерите на „Правецгаз 1” АД, което ще се проведе на 12.06.20114г. от 11,00 часа в седалището на дружеството в гр.Правец, пл.”Тодор Живков” № 6. При липса на кворум, на основание чл.227 от ТЗ ОАС ще се проведе на 27.06.2014 година от 11.00 часа  на същото място и при същия дневен ред.
На общото събрание следва да участва и представител на Община Правец в качеството и на акционер. Нормите на Закона за местното самоуправление и местната администрация и Наредба № 14 на Общински съвет на Община Правец за условията и реда за упражняване правата на собственост на Общината в търговски дружества с общинско участие в капитала, изискват представителството на общината да се учреди с решение на Общински съвет на Община Правец.
 
Общинските съветници гласуваха да бъде възложено на кмета на Община Правец да представлява Общината на редовно общо събрание на акционерите на „Правецгаз 1” АД и да гласува с всички притежавани от Общината акции по въпросите от дневния ред на събранието. 
 
Изпълнителният директор на „Правецгаз 1” АД инж. Иван Минев присъства на провелата се сесия. Той запозна общинските съветници с дейността на дружеството.


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: VAZMUTEN I OTVRATEN 31 Май, 20:55

    Prizovavam obshtinskite savetnici ot GERB,da napusnat partiqta si.Wie prodajnici ,obslujvate interesite na BSP. Ne interesite na horata , a interesite na Drugarq Guninski i sobstwenite si interesi,kato Elena Valkanova,koqto si glasuva saama zaplata ot 1500 leva i dojivoten direktorski post.Wyn PRESTAPNICI, zashtoto do kraqt na godinata shte wi izmetem na nacioanalno nivo.Horata ot Sofia-Plovdiv-Varana-Burgas ne sa budalite ot Pravec :!: :idea:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Май, 21:19

    Драги ми, VAZMUTEN I OTVRATEN, защо не се възмущаваше и отвращаваше преди 3 години, когато бяха изборите, а сега се сещаш? Вкусни ли ти бяха кебапченцата, облизваше ли пръстчета по партийните софри на ГЕРБ и БСП? Късно е сега да ревеш, да се възмущаваш и отвращаваш! Заслужавате "другарят Гунински" да ви управлява от името на Златев поне още един мандат!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Май, 21:47

    aaaa ne! nikoga ne hapvame ot partiinite skari.samo ot sobstweniqt si djob-ribki,midki,skaridki s bElo vince. :!:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete