Петък, 17 Май 2024, 05:02

Общинските съветници обсъдиха внесената подписка по повод извършеното убийство в град Правец

27 Март 2015, 19:26
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2522 12


В началото на редовната сесия на ОбС - Правец се проведе среща с Иван Степанов-  директор на „Държавно Горско Стопанство”-Ботевград , по предварително поставени въпроси от общинските съветници. В резултат от срещата ще бъде формирана комисия от административни служители, общински съветници и лесничей,  за да бъдат разгледани конкретни неща. На срещата ще бъде обсъден по подробно лесоустройтвения проект за общината Правец. 
Общинските съветници обсъдиха внесената до Общинския съвет на Община Правец подписка по повод извършеното убийство в град Правец на 06.03.2015 г. На база подписка е приета декларация от общинските съветници и е адресирана  до Парламента, Правителството и всички отговорни институции в Република България, с конкретни предложения, които да пресекат така утвърден модел на поведе и начин на живот на ромската общност.
По време на сесията бе актуализирана Програмата на Община Правец за управлението и разпореждането с имотите-общинска собственост през 2015 година.
Приета бе програма за енергийна ефективност на Община Правец 2015 – 2020 г.
Съветниците разгледаха отчет за дейността на читалищата за 2014 г. и приеха Програма за развитие на читалищната дейност в Община Правец за 2015 година.


Източник: balkanec.bg

Коментари (12)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Март, 22:29

    Ужас, тези хора не знаят за какво сме ги избрали! Нищо, повече грешки няма да правим, нали идват избори.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Март, 22:35

    Fuck u 1

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Март, 22:37

    По между другото са обсъдили и подписката и представете си излезнали с Декларация. Знаете ли колко сте жалки и недоносени?

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: анонимен 27 Март, 23:51

    На тези не им пука защо се учудвате Те просто не са за там. От цяла България единствено Правец се вдигна срещу установените порядки циганина да има винаги предимство и това говори много за правчани и съм сигурен че много хубаво и внимателно ще изберат новите съветници и кмет .Метлата е в ръцете ви изметете тоя боклук от общината,жалко че не съм от Правец, но много хора са с вас. Нищо не сме забравили. Приятели от други градове също следят какво ще се случи при вас, моля пишете какво стана с фургоните

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Март, 14:19

    Vsi4ki izbirateli na BSP sa robi, slugi i otrepki.Kato pishete si slagaite imenata da znaem,koi ste slugite.Da vi znaem ,nali ste gordi mishki!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 28 Март, 14:34

    Kakvo shte rabotite ,ako don Guni-pampersa ne vi dava trohi,a? :lol:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимна 28 Март, 17:54

    Не мога да повярвам , че общинските съветници са "взели решение " с което са си измили ръцете и прехвърлят отговорността на Парламент , Правителство и т.н. Вие плюхте в лицата на хората , които организираха и събраха подписите на толкова много хора . Кой ви упълномощи да управлявате града , да вземате важни за хората решения ? Малко ви остава и решихте , че няма нужда да работите . Предполагам , че редовно си вземате заплатите като съветници ? Ама за какво ли , като нищо не правите . Може би , ако бяха зверски убили някой от вашите семейства , нямаше да пращате декларация , а щяхте да действате . Но никога не е късно и няма гаранции , че това ще ви се размине . Тогава ще ви питаме как ще действате . Може би чакате да гласуват пак за вас и за това се снишвате ? Всички сте много жалки нещастници !

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Март, 21:19

    MNOGO PRABILNO E NAPISANO PO-GORE. BRAVO. NAPISCHETE DO PRAVITELSTVOTO DA VI OBUE I GASTITE. KADE SA PARITE ZA POMITE I TYAHNATA INTEGRAZIA. G. ZVETANOVA - NAI -VELIKATA , OKRADE PARITE OT PROEKTITE I SEGA SI TRAE, DOKATO MINE BURYATA.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Март, 20:25

    KADE E ALBENA DETO E NAYASNO S VSI4KO. DETO NE SE USECHTA 4E NE STAVA ZA NICHTO. DA SE MAHA OT TOYA GRAD I DA VARVI NYAKADE KADETO NE YA POZNABAT I TAM DA VRATNE GLAVATA NA NYAKOJ I TAKA DO KATO YA RAZBERAT KOLKO E NYKAKVA

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 30 Март, 11:42

    Тези общински съветници са избрани от населението на общината. Идват избори,в следващия парламент тези партии нямат място там.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete